Witam, niestety mam problem. Powiedzmy że chce pobrać CS'a np. z internetu, wyskakuje okienko czy zapisać czy "otworzyć za pomocą",tam właśnie moge otwierać tylko takimi programami jak Wordpad czy paint,a do tych co powinny dany program otwierać nie umiem dojśc zazwyczaj, moge to przywrócić na swoje miejsce ? Bo np.gdy zapisuje, to jakas gra zapisuje się pod formatem Wordpad(przynajmniej podczas pobierania) .. Dla was to pewnie błachy i głupi problem ale nie czas na wyśmiewki, pomóżcie :/
Chodzi o to ze gdy chce coś "otworzyć za pomocą" przy okienku pobierania jakiejś rzeczy,to proponuje mi jakieś painty,wordy i dziwne programy .. :/
promilus1--->jestes genialny ! problem w tym ze nie wiem którego programu szukać,i czy nie dało by sie zrobić tak że automatycznie dopiera właściwy program do otwierania....
A jakie plik ma rozszerzenie? .rar, .iso, .exe? jak nie ma żadnego to spróbuj je dopisać.
To akurat plik typu RAR.
Mam nowego kompa i dlatego chyba nie mam żadnego programu co czyta takie rozszerzenia ?:/
Ok juz rozwiązane , dzięki Miczkuś i oczywiście innym:)
no..ale mam nowy problem... Gdy odpaliłem CSa, przeszłem do windowsa i chciałem wejść w mozille i na gg które zostawiłem przed wejściem w gre ale się nie da poprostu..klikam na ikony na tym pasku na dole (Win7) i poprostu odmawia..:/ musze wtedy odpalać od nowa przeglądarke..znowu wchodze w Csa,wychodze w windowsa i znowu to samo...
Wielka_Wieśniara tylko że z FIFA 11 oryginalną też miałem ten problem..
Ściągnij ta gre ze steam ewentualnie z polki sklepowej to będzie wszystko ok.