Bardzo ciekawa inicjatywa, której bardzo kibicuje. Mam nadzieje, że jak najwięcej portali dołączy do tej akcji.
Uzytkownicy także.
Jak narazie sa to: onet.pl, SociAll, Agora SA, Wirtualna Polska, o2, Marquard Media Polska, GG Network, Interia.pl, NK, ARBOinteractive, TVN, Polskapresse oraz TVP.pl.
Zastanawia mnie tylko to zdanie: "Z badania wynika, że komentarze przyjęte ogólnie za obraźliwe stanowią około 1 procenta wszystkich komentarzy." GOL chyba bardzo zawyża tą statystykę.
Zastanawia mnie tylko to zdanie: "Z badania wynika, że komentarze przyjęte ogólnie za obraźliwe stanowią około 1 procenta wszystkich komentarzy." GOL chyba bardzo zawyża tą statystykę.
A skąd wiesz że właśnie tym stwierdzeniem nie obraziłeś społeczności GOL-a? :)
kapciu to poczytaj sobie komentarze na onecie wlasnie :d sama przyjemnosc nurkowania w gnoju i slinie kapiacej z ryjow tych niewydarzonych, onetowskich politykow
"Bezpieczny weekend" i te sprawy? Takie inicjatywy na nic są niestety, szczególnie jeśli mowa o wulgaryzmach w internecie.
Powyższe zdanie natomiast nieźle mnie rozbawiło. Badania chyba były prowadzone na podstawie komentarzy allegrowiczów ;]
Blablabla reklama <czytaj_dalej>
Ktoś wierzy w to ze jakikolwiek duży portal np. informacyjny działa bez weryfikacji? bez cenzury? więc bez piepszenia ze powiedzmy kulturalni czytelnicy muszą czytać czy też polemizować z prostakami bez kultury? He?
<czytaj_dalej> urzekła mnie historia "akcji"
Onet i Tlen - najlepsze przykłady poziomu kultury w polskim internecie.