Chciałem kupić córce laptopa do nauki i do zabawy ( 5 klasa podstawowa ) za niewielkie pieniądze. Trafił mi się
"ładny" za 600 zł ale cena wydaje mi się zbyt niska! Ładny a sprawny, odpowiedni do potrzeb to co innego.
Podaje jego parametry i opis sprzedawcy.
Samsung - cienki laptop X1, notatnik, który ma tylko 19mm grubości i waży około 1,7 kg.
Wyposażony jest w wodoszczelną klawiaturę. Specjalnie zaprojektowana klawiatura powoduje brak zmęczenia i ciepła na dłoniach i przegubach.
SRS niesamowicie poprawia dźwięk dla większej klarowności, basu i realizmu. Będziesz zdumionym w jaki sposób napełnia pokój dźwiękiem.
Wykonany ze stopu magnezu.
Procesor
MOBILE INTEL PENTIUM M ULV 753 1.2GHz
DOTHAN
2Mb L2 cache
Matryca
14" WXGA 1280x1200 SuperBright Widescreen
Karta graficzna
NTEL 915GSM 128MB
Dysk twardy
60Gb TOSHIBA MK6006GAH 4200RPM Ultra-ATA/100
Napęd
DVDRW Dual Layer TS-S532
Modem
56k V92
Karta sieciowa
10/100 Mb
Karta sieci bezprzewodowej
INTEL PRO 2915 a/b/g WLAN
Bluetooth
Tak
Fire Wire
IEEE 1394
Czytnik kart
SD,MMC, MS, MS PRO
USB
3 PORTY USB 2.0
PCMCIA
1 SLOT
Bateria
Litowo-jonowa
Sterowanie
TOUCH PAD SCROLL
Porty i złącza
VGA, SŁUCHAWKI, MIKROFON
Wymiary
331.9x261.5x19.2mm
Stan idealny żadnych rys,uszkodzeń,ekran bez bad pikseli itp.
Gorzej pieniędzy już nie mógł byś zainwestować. Strach pomyśleć, że chciałeś to kupić.
http://allegro.pl/197-laptop-samsung-r530-t4500-3-320gb-hdmi-win7-i3340494720.html
bym proponował ale pewnie powiesz, że za ciężki
Dzięki. Racja nie szata zdobi człowieka... Nie znam się. Ale dlaczego jest tak zły? Nie mam wielkich potrzeb?
Patrzyłem na propozycję X@Vier455-ra i całkiem całkiem. Nie będzie ciężki... A nawet wygląd ma estetyczny.
Zobacz
http://notebookreview-polish.blogspot.com/2006/01/fujitsu-p7120-p7120d-recenzja-pics.html
tu jest Fujitsu z tym procesorem - INTEL PENTIUM M ULV 753 1.2GHz, który ma przynajmniej 7lat...
6 stów za ten złom to nie jest niska cena tylko złodziejstwo w biały dzień, ja takiego grata nawet za darmo bym nie chciał
Pamietaj ze kupujac curce laptopa do niewymagajacych celow kupujesz tego laptopa i tak na kilka lat więc jakiś zapas wydajności powinien być ,a podany przez ciebie laptop juz na dzien dzisiejszy jest przestarzały.