Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy jeżeli wykupię sobie pakiet darmowych smsów do sieci Plus i wyjadę za granicę - to będę miał nadal te darmowe sms'y? Pytałem się znajomych i nikt nic nie wie, jedynie odsyłali mnie do najbliższego salonu Plusa który znajduje się 24km od mojego miejsca zamieszkania, więc to ostateczność. Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedź.
Jeeej! Dziękuje za odpowiedź! Moje życie w tym momencie zostało diametralnie zmienione! Pozdrawiam! :)
Bzdura!!! za granicą żaden pakiet się nie liczy bo automatycznie korzystasz z innej sieci. będziesz płacił za każdy sms ok 60 gr. tylko z Polski za granicę pakiet dziala normalnie nie odwrotnie
Myślę że najpewniejszą odpowiedź dostaniesz tutaj:
https://www.gry-online.pl/forum/komorka-w-plusie-watek-dla-klientow-i-nie-tylko-cz-7/z6a4dcee?N=1
sms za granicą nie są darmowe nawet z pakietem gdyż używasz innej sieci nie plusa ;]
rzeczwyiście 24km do punktu plusa to wielki problem
lepiej odpalić internet, wejść na forum, wklepać parę zdań i czekac na wymyśloną na poczekaniu odpowiedź od nudzących się 8-12 latków, którym za sms płaci mama...
wszystko to oczywiście trwa 100 razy szybciej i jest pewniejsze niż zadzwonienie na darmowy nr biura obsługi klienta plusa...