Jeżeli w danej grze na serwisie gry-online w dostępnej wersji językowej jest napisane "polska i angielska" to znaczy że polski dubbing i napisy? Zainteresowałem się tym ponieważ w danych o grze w której było napisane "wersja językowa- polska i angielska" niczym się nie różniło (przynajmniej w moim odczuciu) od gry w której było napisane "wersja językowa- z polskimi napisami". Jeżeli jest napisane że z polskimi napisami to wiadomym jest że gra jest w języku angielskim tak jest to napisane "polska i angielska". Dlatego proszę was o napisanie różnicy (jeżeli taka istnieje) pomiędzy wersjami językowymi "polska i angielska" a "z polskimi napisami". Z góry dziękuję.
A co tu rozumieć?
polska wersja językowa - jest dubbing i mogą być napisy.
z polskimi napisami - tylko polskie napisy.
Ed: Down - W taki wypadku możesz sobie wybrać czy chcesz grać z polskim czy angielskim dubbinigem. Ale np. w takim Mass Effect możesz wybrać angielski dubbing i polskie napisy, bądź odwrotnie.
[3] --> To, że możesz w tą grę grać po polsku, lub po angielsku. Co tu do rozumienia? Praktycznie niko_b ci wyjaśnił.
Widzę że mnie nie rozumiecie.
Chodzi mi o to że jak piszę "polska i angielska" czy gra będzie z dubbingiem? bo jeżeli nie to między wersjami "polska i angielska" a "z polskimi napisami" nie ma różnicy bo gra z "polskimi napisami" będzie również po angielsku. Więc jaki to ma sens.
@UP - W grze w wersjach polskiej i angielskiej możesz sobie wybrać czy chcesz polski czy angielski dubbing. Z polskimi napisami - nie muszę chyba tłumaczyć.
P.S. Co się tak uparłeś, żeby się tego koniecznie dowiedzieć. Takie ciekawe? Jeśli chodzi o konkretną grę to po prostu w nią zagraj.
A np. w Crysisie jest napisane że jest "polska i angielska" a nie ma polskiego dubbingu. Już nie wiem o co w tym ku*wa chodzi.