Co myślicie? Dobre gry na palcach można policzyć... Sprzedawać czy zostawić? Co sądzicie?
Koniec, handheldy to ślepa uliczka. W popierdółki gra się na telefonie albo tablecie.
[2]
Kiedys w innym watku napisalem: ze wszystkich gier wydanych na telefony i tablety moze 5 bedzie w stanie dorownac sredniakom na handheldy. Cala reszta to po prostu gówno.
A handheldy maja sie dobrze - tylko, ze te od Nintendo. Sony jak zawsze dalo dupy i nie zalatwilo wystarczajacej ilosci dobrych gier. W przypadku PSP udalo im sie pod koniec zycia konsoli zbudowac calkiem niezla baze tytulow, w przypadku Vity jest jednak bardzo ubogo.
Niestety, ale konsole przenośne upadają. Sam mam dsa i 3dsa, ale w pokemony z ds'a gram na tablecie ze względu na wygodę (większy ekran, podłączony pad, większy rysik + streaming na tv).
Damian
Z ciekawości - w które poki na tablecie grasz? Jesli coś z tych na "Deesa" to jaki emulator?
nie było początku wiec i to nie jest koniec ... ja nie sprzedaję, bo teraz to raczej tych 6 stów nie odzyskam za konsolę. troszke gier mam i sobie od czasu do czasu pukam
ea tez sie przygotowuje do wydawania "sredniakow" na tabletach.
http://www.frostbite.com/2014/11/frostbite-tech-demo-battlefield-4-on-ios/
o tym ze vita jest martwa pisalem w momencie kiedy wchodzila do sprzedazy, i to nie hardware bylproblemem ale skostniala i totalnie nieprzystajaca do realiow politykawydawnicza, ninny na razie moze sobie pozwolic na wiecej niz reszta bo ma baze klientow, ale to juz kwestia czasu.
Black, w tej chwili, ale niedługo kupuję Black 2 i chyba też będę je przechodził na tablecie. Emulator drastic ds, za bodajże 18zł.