Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: PS PLUS - korzystne wykorzystanie przez miesiąc

27.08.2013 23:40
Fornal11
1
Fornal11
12
Chorąży

PS PLUS - korzystne wykorzystanie przez miesiąc

Witam. Jestem posiadaczem kodu ps plus na 30 dni, i jako iż jest to mój pierwszy kod, to pojawiają się z tym pytania do was (tych którzy już z tej usługi korzystali). Otóż chciałbym się dowiedzieć jakie gry można pobrać za free, i czy będą one działały po zakończeniu subskrypcji. Dopowiem że upatrzyłem sobie Journey, Outland i inFamous. Jak te gry się mają do tej oferty, czy jest na nie chociaż zniżka. Mógłbym jeszcze jakieś ambitne rzeczy zrobić z tym kodem?

27.08.2013 23:54
Dennoss
2
odpowiedz
Dennoss
171
Stellaron Hunter

Jeżeli byś użył teraz kodu, to załapałbyś się jeszcze na: http://www.ps3site.pl/rozpiska-playstation-plus-na-sierpien/160806 a od jutra wchodzi: http://www.ps3site.pl/rozpiska-playstation-plus-na-wrzesien-2/164523

czy będą one działały po zakończeniu subskrypcji.

Nie.

28.08.2013 00:11
Fornal11
3
odpowiedz
Fornal11
12
Chorąży

Ale to jest zniżka, czy pobieram za free i gram aż się skończy PS PLUS? Jeszcze chciałbym się spytać czy na przykład gdybym pobrał grę i po pewnym czasie oferta zostałaby wycofana z ps store a nadal miałbym 'suba' to dalej mógłbym grać? Czy ta gra ściągnięta przez posiadacza ps plus byłaby w czymś "ucięta", w sensie że np. nie posiadałaby trofków? Dodam że ten kod jest z CD ACTION...

28.08.2013 01:01
jarooli
4
odpowiedz
jarooli
111
Would you kindly?

To co dostajesz w CD Action to kod na PS+ na 30 dni. Dzięki niemu możesz pobrać te gry, które w danym miesiącu są udostępnione za darmo w tej usłudze. Jeśli skończy Ci się PS+, zostanie Ci odebrana możliwość grania w pobrane tytuły, jeśli jednak ponownie wykupisz PS+ to znowu będzie mógł w nie grać.
Posiadanie PS+ wiąże się także ze zniżkami w PS Store, gry zakupione poprzez ten sklep są na zawsze przypisane do twojego konta więc możesz zawsze w nie grać i nawet brak PS+ nie ma to żadnego wpływu.

30.08.2013 17:55
Fornal11
👍
5
odpowiedz
Fornal11
12
Chorąży
Forum: PS PLUS - korzystne wykorzystanie przez miesiąc