Witam mam pytanie bo wiem jakie są premiery gier ale czy warto jeszcze coś kupić na ps 3 bo znalazłem informacje że niektórzy producenci rezygnują z wydawania gier na starsze konsole bo by poprostu były za słabe. I ogólnie jak się zapatrywujecie na żywot tej konsoli bo troche się denerwuje czy będę na niej w jakieś nowe gry bende mógł na niej zagrać.
Dla samych exów warto kupić, a co do nowych gier to chyba ten rok jest już ostatni jeśli chodzi o dobre gry na ps3. W kolejnych latach będą pewnie ukazywały się wyłącznie gry sportowe i jakieś popierdółki.
Jeżeli chcesz ograć kilka kultowych exów (Demon Souls, Uncharted itp.) \ i mieć konsolę do Fify, jakiejś bijatyki (ogólnie gier imprezowych/ towarzyskich) to polecam.
Jeżeli zamierzasz grywać w nowe gry, to kup PS4 / X1
[4] dziękuję, moja wina
Wracając do tematu, zignoruj mój post numer 3.
Niby wtorek ale urlop wczoraj się skończył i czuję się jak w poniedziałek.......
Cheshire --> Nie przejmuj sie, ten chlopak ma takie klopoty z formulowaniem mysli, ze nie ma sie co dziwic niezrozumieniu - pewnie tez bym zalozyl, ze chodzi mu o kupno konsoli, gdybym nie pamietal ze pare dni temu cos wspominal, ze takowa posiada. Co to w ogole jest za bzdurne pytanie "czy warto jeszcze coś kupić na ps 3 (...) bo troche się denerwuje czy będę na niej w jakieś nowe gry bende mógł na niej zagrać", jesli juz sie sprzet posiada, i dodatkowo posiada sie XOne oraz peceta do gier? Calkiem pomijajac skladnie, przeciez takie rozkminianie jest kompletnie pozbawione jakiejkolwiek logiki. Czy warto kupowac gry na PS3 (te, ktore sa dostepne na rynku teraz), bo moze w przyszlosci przestana nowe gry na te konsole wychodzic?? Gdzie tu sens?
Wysiu -> Bo nie wiem czy wiesz, ale PS3 trzeba karmić nowymi tytułami - przynajmniej jedna gra na miesiąc w napędzie albo na dysku. Inaczej konsola przestanie działać z głodu i dodatkowo spali ci korki w mieszkaniu w ramach zemsty tuz przed zgonem. Pytanie jest więc jak najbardziej zasadne.
Nie warto inwestowac. Na pewno sie nie zaroci. W zasadzie to praktycznie zadna elektronika sie nie zwroci
Ja kupiłem ps3 głównie ze względu na ps move. I nie żałuję. Chyba nie ma na dzień dzisiejszy alternatyw?