Hej,
wczoraj kupowałem i płaciłem - działało.
Dziś kupiłem, chcę zapłacić i przy wyborze płatności mój bank jest podświetlony na szaro, zaś myszka zamienia się w znak zakazu. Co jest grane? -->
Nie tylko BZWBK, ale tez kilka innych bankow - w tym BGZ, z ktorego korzystam. Na szczescie jest jeszcze karta - ale bezpieczenstwo korzystania z niej jest mniejsze, gdyz nie ma zadnej autoryzacji.
Co niedoje*** kretyni.
Zmieniam k*** bank. "Zalecamy korzystanie z przelewów tradycyjnych" hahahahahahahahaha. Zalecam korzystanie z mózgu.
Tomus-> Dzięki za link.
W dodatku nie widze nigdzie metody płatności kartą na allegro (w przypadku mojej aukcji przynajmniej). Jezuuu, będę musiał zrobić przelew, ja pier...
No to ciekawe jak bedzie mozna zaplacic, skoro ktos nie uruchamia platnosci karta? Sam korzystalem z kilku akcji, gdzie mozna bylo placic tylko przelewem - ale bylo to przed wylaczeniem kilku bankow. Jesli nadal sa takie sytuacje, ze ze swojej debetowki nie moge skorzystac, to co to ma byc? Allegro ma w planach wylaczenie przelewow z pozostalych bankow - tlumaczac, aby klienci przeszli na bardziej "przyszlosciowy model" - szkoda, ze wiaze sie to ze zwiekszeniem ryzyka, gdyz po przez Allegro chetniej korzystalem z przelewow z autoryzacja SMS i pelnia bezpieczenstwa.
No i pojęcia nie mam jak mam to zapłacić... Loguję się na swoje konto bankowe, klikam w przelewy i okazuje się, że przelewy teraz też nie działają... Co jest grane :/
Chciałem kupić prepaid do WoWa i widzę, że sobie nie kupię:/
Akurat trafiłeś na przerwę konserwacyjną - mam to samo.
Będę im po prostu płacił zwykłym przelewem, prędzej trupem padnę niż będę płacił dodatkowo prowizje za kartę i to tak "bezpieczną i nowoczesną" metodą...
Jezu, niech ktoś w końcu zacznie z nimi konkurować tak na serio :/
A dlaczego oni z tego zrezygnowali? Co im szkodziło? To była świetna metoda, obsługiwana przez wiele sklepów. Nieprawdopodobnie ułatwiała kupowanie.
Dostałeś wyżej odpowiedź czemu - aby klienci przeszli na bardziej "przyszlosciowy model"
Akurat w tym całym burdelu WBK jest najmniej winne, żeby nie powiedzieć - pokrzywdzone.
wybierasz przelew tradycyjny i kopiujesz dane do KB24 .
Za gry MMO nie mozna placic karta :((
Ale ot juz decyzja Allgero.I to od dawna.
Witam:)zna ktos jakies metody przesylania pieniedzy z angli na polskie konto na korzystnych warunkach?prosze o pomoc!
Ja wymieniam funty na złotówki przez intransfer24,naprawde to mi się opłaca,kurs jest super i bez prowizji,jedyna niewielka groszowa opłata to w banku z którego wysyłam,polecam