Witam, mam problem z przelewami wewnętrznymi w banku PEKAO SA i mam nadzieję, że może ktoś mi to będzie mógł wytłumaczyć. Ojciec ma konto firmowe w Peako ja natomiast konto osobiste i kiedy robi mi przelew, pieniądze nie są księgowane jak to bywa zwykle w przelewach wewnętrznych, czasami czekam na przelew 24 h.
Jeszcze zabawniejsze jest jak nie splacisz raty kredytu na czas z tego samego powodu. True story.
Myślę że infolinia Banku PEKAO będzie mogła ci pomóc. Bo my nie jesteśmy tam wewnętrzni...
no właśnie o to chodzi, że przelew wyszedł wczoraj o 9 rano a pieniędzy jak nie ma tak nie ma a rachunki trzeba zapłacić już...
zadzwon na infolinie - uslyszysz jak mozna profesjonalnie rozlozyc rece i wzruszyc ramionami przez telefon...
[8]
PKO BP SA = / = PeKaO SA
Poszedłem do PeKaO SA wypłacić pieniądze i zamknąć konto. W okienku kasowym Pani powiedziała, że owszem, wypłaci mi wszystkie pieniądze jak zamknę rachunek u kolejnej Pani kilka okienek dalej, na co Pani w drugim okienku odpowiedziała, że owszem, zamknie rachunek jak wypłacę z niego wszystkie pieniądze w okienku kasowym.
Na szczęście udało mi się wyrwać z tej ... "osobliwości" i teraz jestem już w banku okropnych żydo-masońskich burżujów ze zgniłego imperialistycznego zachodu.
Poszedłem do PeKaO SA wypłacić pieniądze i zamknąć konto. W okienku kasowym Pani powiedziała, że owszem, wypłaci mi wszystkie pieniądze jak zamknę rachunek u kolejnej Pani kilka okienek dalej, na co Pani w drugim okienku odpowiedziała, że owszem, zamknie rachunek jak wypłacę z niego wszystkie pieniądze w okienku kasowym.
Pekao SA to włoska firma więc się nie dziw.