Jak widzą nas inni?
Czekamy na wasze opinie na temat artykułu Jak widzą nas inni?
Hmmmm. Te teksty Quickego. Czego tylko mi w nich brakuje? Aha, wiem. Za mało o grach komputerowych.
hmm artykul jest troche bez sensu... same opinie ludzi, zadnych wnioskow powazniejszych, zadnych przemyslen...
A poza tym gosc o xywie "X5aR1Q9" jest juz straconym "ha(oo)kerem" :D
Pomysł bardzo dobry i klimatyczny. "Sklep mięsny" - powiało Gierkiem i PRL-em :D To co napisał "Requiem": brak głębszego podsumowania i refleksji to fakt, ale nie "bez sensu".
Quicky - więcej takich sond :D
Jakies te wypowiedzi nie bardzo :/ Wydaje mi sie ze sa one troche naciagniete przez autora.
Ale nie chce sie wdawac w zadne dyskuje.
Pozdro
Przeczytalem drugi raz i tak sie zastanawiam... ze gdzies juz to wszystko slyszalem te teksty typu:
"za moich czasów to żadnych telewizorów, komputerów czy internetów nie było... Dzieci biegały sobie radośnie po podwórku..." czy tez "Od najmłodszych lat starałam się wpoić mojemu Ksawerciowi zasady prawdziwego, światowego biznesu. Niestety on wybrał tę złą drogę – granie w gry." :| Jakos takie naciagniete to wszystko nie wiem, nie umiem sie wyslowic wiec lepiej nic nie bede mowil :)
Tak, Klesk ma rację, i z pewnością są te wypowiedzi naciągane, o iele nie wymyślone, ALE jednak doskonale oddają to, co o graczach myśli reszta społeczeństwa...
Moim zdaniem jest to jawna dyskryminacja;)
Jak lesbijki mogą próbować zalegalizować swe związki, to my też walczmy o możliwość zawierania związków z KochanymBlaszakiem!!!;)
artykul jest zdecydowanie zbyt krotki aby moc go dyskutowac ;) potrzeba wiecej opinii oraz podsumowania ankiety
do roboty Quicky
OK, z tego co widze musze cos wyjasnic:
a) tekst jest napisany na luzie i nalezy traktowac go z (duzym) przymruzeniem oka
b) postaci i wypowiedzi sa WYMYSLONE (co musialbym napisac, zeby nikt nie dal sie nabrac?) :)
Poza tym nie jestem genialny i moje teksty nie sa na jakims super wysokim poziomie, ale moze kiedys... ;) Jesli komus sie podobalo to swietnie.
Co do wypowiedzi to rzeczywiscie moglem co poniektore lepiej napisac, ale chcialem by tekst byl spontaniczny i zostawilem tak jak jest. :)
Midgard01| Skoro wedlug Ciebie dobrze oddalem to, co sadzi o graczach spoleczenstwo to bardzo sie ciesze, gdyz o to mi chodzilo.
muhabor | Tu nie ma co dyskutowac, tylko przeczytac i albo smiac sie, albo popukac sie w czolo. Ot co. :)
Cainoor | Zapomnialem zaznaczyc, ze ewentualne podobienstwo jest przypadkowe. :)))
ja sie kapnałem miedzy innymi przy tym jak biznes women sobie tytuły gier wymieniala albo ten haker, ktory niby juz od dawna nie gra w gry ale slyszal o morrowind, ale ze idzie sie dopentagonu wlamac :D cool :)
A mnie rozwalil tekst Natalii B, lat 11.
Gry? To ten taki chłam, na który mój stary, głupi braciszek traci całą swoją kasę i cały swój czas? Nienawidzę ich! Jak można lubić takie coś?! Ale lubi simsy. Przeciez jedno wyklucza drugie. Strzelanki, a Simsy to jest to samo = gra. Jezeli nie nawidzi innych gier to jak moze lubic Simsy?
bone_man | Jakbym napisal, ze lubi bierki, to tez bys sie uczepil? Przeciez to tez jest GRA...
szczególnie te w ekstremalnych warunkach, w zimie, na powietrzu, pod sklepem całodobowym, to przecież wspaniałe przeżycia
mogę sobie zrobić fajne historyjki miłosne jak w moich ulubionych telenowelach
nie wiedzą, że Internet to przecież niebezpieczne miejsce, gdzie grasują pedofile i ludzie zboczeni
Pokażcie mi grę, w której nie ma satanizmu! Wszędzie tylko krew i stwory z rogami i ogonami!
X5aR1Q9 -->Mega LOL!!!!
propaguje przemoc, satanizm
Od najmłodszych lat starałam się wpoić mojemu Ksawerciowi zasady prawdziwego
WoW artykul ekstra!!! troszke z boku tematu alle ekstra, powyzesze cytaty sa moimi ulubionymi, Quicky --> czy Ty to naprawde przygotowales, czy tylko wymyslales??? :D
Quicky --> Wiem, czepiam sie, bierki to tez GRA, koszykowka tak samo. Ale przeprowadziles sade o grach komputerowych[/P] i ja wyrazilem tylko swoja opinie.
Quicky---> I myśll dalej, masz talent. Pomijając zaprawionych i kultowych np. Wojaczków :)j