DELTA Force - relacja z drugiej imprezy GOL Adventure
Czekamy na wasze opinie na temat artykułu DELTA Force - relacja z drugiej imprezy GOL Adventure
Wyglada ciekawie, szkoda tylko ze nie było jeszcze jednej broni, np jakiegos karabinu maszynowego, M16 lub chociaz UZI :)
cywilne osoby nie moga miec pozwolenia na broń automatyczna, tyczy sie to rowniez strzelnic
Big Money jak juz sie bawic to na calego. Daliby M249 czy cos w tym guscie - jak w tarcze nie trafisz, to zawsze jakies drzewo przewrocisz ;)
Widze, ze bylo wesolo. Rozbroil mnie ten skok z 4000 metrow przy dosc kiepskiej pogodzie, az sie cieplo w majtkach robi ;)
FAJEK - wiem o tym że nie mozna mieć... ale co z tego ?? - własnie na tym polegała by cała zabawa zeby podczas tej jednej imprezy można było ja mieć ;) Tak sobie z Mp5 pobiegac po lesie i postrzelac do wiewiorek.... :D
VinEze << no własnie, przeciez pierwsza to byla ta z pilotowaniem Cessny, w ktorej Fajek wykonywał skomplikowane ewolucje :-D
Ciekawa jestem, co by było gdyby wygrana osoba miała np. niemożność wykonania skoku ze względu na zdrowie bądź strach po prostu... ;P Nagroda przeszłaby dalej;)?
No wlasnie ja liczylem na to, ze neXus zabrudzi bielizne jak zobaczy samolot i sie rozmysli.. :)
Panowie napiszcie jak spędziliscie nocke z soboty na niedziele a raczej gdzie?
Popiel ---> jestes niedyskretny.... ;)
wiekszosc spedzilismy przeprowadzajac badania konsumpcyjne soku z chmielu.. oczywiscie znalazlo sie tez towarzystwo tzw plci pieknej
ty zamiast jakos pomoc, doradzic kolegom nieobytym w krakowskich uciechac pojechales sobie do domu... jak tak mozna? ;)
boro - twoje niedoczekanie :)))) A zebyscie go slyszeli.... Jak zalozejakas partie ty zostaniesz specjalista od propagandy...
FoXXXMagda -> bardziej grozilo nam odwolanie skoku z powodu zlej pogody nizli moich oporow.... Z reszta boro tak sie zapalil do tego skoku ze omalo co sam nie wyskoczyl za nami. Specjalnie go przypieli do siedzenia by nic nie kombinowal :)))
neXus ---> propaganda? jesli bys dobrze placii....