GOL-owicze obejrzyjcie jeśli macie chwile, ziomek z moich okolic chciał by się czymś podzielić.
Komentarze mile widziane.
http://www.youtube.com/watch?v=plxXex87Avo
Mógłby chociaż włosy umyć, jak się przed kamerę ładuje. Poza tym świetnie gada, można się i pośmiać i przybić piątkę z czołem.
Gustowna koszulka, wystrzałowa fryzura, imponująca kolekcja napojów gazowanych. Brakuje tylko meblościanki.
Niestety na myśl przychodzą mi same negatywne opinie i słowa. Może niech lepiej kolejnych filmików nie robi...
>Linkin Park
>Play Station 1
>Radom/Łódź
>19 lat
>Vlog
>Bunt
>Wada wymowy
>Paprotki - symbol polactwa
>27cm w bicepsie
>próbowanie być fajnym/śmiesznym/ironicznym
>rodzice niedbający o uzębienie swoich latorośli
>narku
Niewiem czy filmik mam przyjac jako parodie czy co, bo ani smieszne ani ciekawe to raczej nie jest.
Niech udostępnia póki może. Później mogą go zatrzymać w ramach walki z piractwem(ACTA).
lol
byłem dziś w Poznaniu zrobić troszkę zdjęć
http://porywaczzwlok.blogspot.com/2012/01/stop-acta.html
niektóre hasła są rozbrajające :)
Hahaha, stulejarz walczący o wolność słowa wyłączył możliwość oceniania i komentowania swojego filmiku. Doprawdy pocieszne.
1 sam baranie niewiesz o co chodzi, spróbuj nagrać film pierwszy raz w życiu i być całkowicie ogarniętym.
2 nieumyję :D sabotarz acta. tak samo w szkole robię, której nielubię. każą mi coś zrobić to ok. zrobię ale drogą fuszerki.
3 nie neimieszkam w radomiu.
4 nie bez powodu wszystko umieściłem wokoło. a jak chcesz to mi kup meblościankę. będę dźwięczny.
5 a Ty dalej siedź na dupie, pierdź w stołek i nic nierób. ja to przynajmniej sprzeciw nagrałem.
6 a) o to chodzi, b) to zielsko i tak na pastwę losu żyje c) taki jestem. i za to mnie lubią. d) musisz nienawidzić sporej części społeczeństwa skoro masz coś do wady wymowy.
7 niechcesz - nieoglądaj tylko siedź jak kolega wyżej na dupie. to było wyrażenie sprzeciwu. mówię. na komentarzach i ocenach mi niezależy.
8 no mogą mogą... odwiedźcie mnie w pudle.
9 słowo lol ma wiele znaczeń, niewiem o które chodzi.
10 no... "co on będzie paczeć" :D dobre ;)
11 no cuż.... skróty są ogólnie używane...
12 stulejarz... powiedział kolo który napisał na forum... w takim razie niemasz pojęcia co to słowo znaczy skoro tak uważasz bo jak słyszałeś "to jest mój pierwszy filmik" a ja w życiu jestem szczęśliwy...
kurde. szkoda że tak mało. właśnei się prozpisałem. no dobra... jeśli się komyś niepodoba - ŻEGNAM ja przynajmniej coś zrobiłem.
NARQ ;)
"Przynajmniej coś zrobiłem"...
Gdyby każdy kmiot, który jedyne co zrobił, to z siebie idiotę, pojął ten fakt, świat byłby piękniejszy...
Zmarnowałem jeden pojedynek w WoT na słuchanie tego bełkotu... :/
Twój problem. trza było nieoglądać. będziecie mnie teraz hejtować. rozumiem. takie społeczeństwo. jak nikt nic niemówi, nawet prawdy to wszystko jest ok. a jak jakąś prawdę skrobnie to już się oburza wielce pan. no to pojmij ten fakt że jesteś nierobem. nikt Ci niekaże oglądać. i siedź dalej na dupie rycząs że Cie zabili i niezdobyłeś lvl wpierniczając pizze dzieciaku.