Jak nie sprawi wam problemu drodzy forumowicze, prosilbym o klikniecie w celu oddania glosu na moja prace w konkursie plusa:
http://www.facebook.com/pages/null/105695739472295?sk=app_197506877041602&app_data=1957
Juz tlumacze
Wymagane jest 150 glosow, z czego 120 glosow jest za zalogowanie sie z gry (obecnie nie dodane), wiec potrzebuje okolo 30 glosow ,zeby sie zalapac do losowania.
Jako, ze na forum rowniez pomagam w innych lajkowych konkursach, czy to z kupowaniem gier via steam , to mam nadzieje, ze teraz moge liczac na pomoc w druga strone :)
Juz nie slodze :D
Wszedłem, polubiłem, zaakceptowałem, zagłosowałem, "odlubiłem" i wywaliłem aplikację którą zaakceptowałem. Może być?
ofkors, ze moze byc ! ja tez tak robie :) w przypadku jak nie biore udzialu w konkursach, tylko, zeby oddac glos, zakaldajac, ze glos pozostaje. Tutaj to nie wiem czy zostaje czy nie , nie mam jak sprawdzic, a lewego konta nie chce zakladac.
Jeszcze minimum 25
@maly up
Jeszcze okolo 17 glosow, zeby zalapac sie do brania udzialu walki o nagrode.
W ramach podziekowania moge podeslac kod na origin z fify 10 - jezeli ktos jeszcze sie nie zalapal na promocje.
post pod postem - ale wypada podziekowac.
Wiec dziekuje za glosy oddane z forum, wiem napewno, ze bylo ich wiecej niz 1 :) Gnoll - dzieki.
Co najlepsze konkurs konczyl sie wczoraj (8 listpoada 2012) o godzinie 12:00 (regulaminowo), po czym nie bylo mozliwosci glosowania i dodawania zdjec. Kolo godziny 16 o dziwo aplikacja konkursowa sie odbezpieczyla , dodano pare zdjec.
I tu przychodzi najciekawsza czesc , otoz konkurs byl zeby wzorowac sie na potworkach z konkursu - z czego zadna z prac oprocz mojej nie spelniala warunkow... kolejna praca jaka sie pojawila spelnia owy warunek jednak pojawila sie po godzinie 16. Ciekawe jak to panowie rozpatrza z plusa ;)
Na nagrode jakos nie cisne, gdyz i tak by poszladla dziewczyny, jednak zasady to zasady :)