Czy znacie jakieś łatwe w obsłudze programy do wyostrzenia filmu
Nie ma programow ktore to robia, sa jedynie filtry do programow sluzacych do obrobki video i coz zastosowanie filtrow nie jest trudne, ale dla laika zapewne mission imposible :)
chodzi mi właśnie o prosty program do obróbki video tylko nie adobe bo jest dla mnie za trudny
vincentprize -> moze jest jakis program dla hamburgerow, ale ja go nie znam kodowaniem a/v przestalem sie bawic lata temu, a i tak robilem to "amatrosko" na wlasne potrzeby. Dodam tylko ze jesli nigdy nie kodowales sama twoja definicja "wyostrzenia filmu" nie musi byc jednoznaczna, ktos kto duzo koduje musialby zobaczyc material zrodlowy i ocenic jakie filtry zastosowac zeby otrzymac twoj efekt "wyostrzenia filmu" :) Najlpieiej znajdz jakies forum koderskie i tam zapytaj :)
Jeśli ściągnąłeś film w kiepskiej jakości i chcesz z niego zrobić HD to przykro mi nawet CSI nie poradzą.
Jaki to filmik? Profesjonalny, czy domowej roboty?
Jakiego rodzaju jest nieostrość? Pixele, czy rozmycie, typowe dla nieostrych zdjeć, czy też poruszenie?
ja chce prosty program do amatorskiego lekkiego wyostrzenia obrazu, nie chce nie wiadomo czego , ja wiem że nie da się zrobić pewnych rzeczy. Ja po prostu chce np przesunąć suwak lub wpisać jakieś cyferki by spróbować choć trochę poprawić obraz by zobaczyć czy efekt będzie lepszy od normalnego.Więc darujcie sobie niepotrzebne komentarze i po prostu podajcie nazwę jakiegoś programu