Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Problem ze STEAM(kupiony kilka lat temu CS z kodem)

25.08.2013 18:29
😊
1
zanonimizowany359803
41
Pretorianin
Image

Problem ze STEAM(kupiony kilka lat temu CS z kodem)

Na wstępie napiszę że posiadam oczywiście ORYGINALNĄ wersję Half Life, Counter Strike, Oposing Force, Blue Shift. To samo pudełko które widać na załączonym obrazku.

Dostałem to jako prezent, kiiiilka lat temu. Pamiętam że nie miałem żadnego problemu żeby grać na Steam(grałem ok.4 lata). Potem jakoś zajawka na CS'a spadła, pudełko się kurzyło, hasło do Steama padło w niepamięć. Jako że się ostatnio wyprowadziłem znalazłem to cudne pudełko oraz przypomniałem sobie hasło do tamtego konta na Steam. Ściągnąłem wiec go, zainstalowałem i zalogowałem się. W bibliotece gier nic nie było(ogólnie baaaaardzo dużo się tam zmieniło, wtedy pamiętam że było tylko "Find Server, Favorites itd itd" a tutaj biblioteki, promocje, bla bla bla.

Następnie zainstalowałem Counter Strike(jakaś stara wersja to jest, na pewnie nie 1.6). Oczywiście przy wejściu do gry podałem klucz. Servery STEAMowe mi znajduję(ale sam je muszę wpisać) natomiast nie łączy mnie bo wyskakuje błąd że jest inna wersja.

Chciałem wpisać ten klucz w opcjach STEAM, dostałem informacje że niepoprawna forma itd itd.

Jest jakaś opcja żeby pograć sobie na steam ? przecież posiadam oryginalny klucz i gry. a 50zł piechotą nie chodzi :P

Forum: Problem ze STEAM(kupiony kilka lat temu CS z kodem)