Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Problem z zainstalowaniem Need For Speed Most Wanted 2012

12.10.2014 17:16
1
zanonimizowany1037779
1
Junior

Problem z zainstalowaniem Need For Speed Most Wanted 2012

Witam.
Niedawno pobrałem z neta (Torrenty.org) Need For Speed Most Wanted 2012, wszystko szło pomyślnie do chwili zainstalowania gry. Pod koniec instalacji wyskakuje Mi nieznany komunikat, nic z niego nie rozumiem. Próbowałem przeinstalować, nic to nie dało. Wyłączałem zapore systemu oraz antywirusa którym jest Avast, również bez rezultatów. Proszę ogarniętych o jakieś wskazówki jak obejść ten ''błąd''. Nie jestem w stanie dodać żadnego obrazu z powodu iż za dużo waży, dlatego przepiszę tutaj dokładnie co jest napisane na tym błędzie. ,,C:/Program Files (x86)\EA Games/Need For Speed Most Wanted\VEHICLES\VEH_621053_LO.BNDL
An error occurred while trying to copy a file:
The source file is corrupted.
Click retry to try again , ignore to skip this file (not reccommended) or Abort to cancel instalattion.

12.10.2014 17:43
KochamKonsole
2
odpowiedz
KochamKonsole
36
Generał

Kasuj konto i wątek, bo zaraz cie tu napadną z okrzykami że piratom sie tu nie pomaga

spoiler start

Mają rację

spoiler stop

12.10.2014 18:05
grish_em_all
3
odpowiedz
grish_em_all
250
Grish

Komunikat mówi że plik źródłowy jest uszkodzony, czyli krótko mówiąc instalka nie działa. Swoją drogą w zeszłym tygodniu gra była do kupienia na Originie za ok. 27zł, naprawdę trzeba takie coś piracić?

[edit] Aktualnie jest za 38.43zł, czyli w dalszym ciągu cena bardzo przyjemna. Zaoszczędź sobie nerwów i zachodu, odżałuj te 40 zeta i ciesz się grą.

Forum: Problem z zainstalowaniem Need For Speed Most Wanted 2012