Witam,
Od pewnego czasu mam problem z odtwarzaniem filmow na youtube. Wygląda to w ten sposób, że zanim się uruchomi się jakikolwiek, musi minąć pewien, długi nawet jak na ładowanie całego utworu, czas po którym można oglądać film w całości. Co ciekawe gdy wybierze się polecenie by odtworzyć go raz jeszcze, należy uzbroić się w podobną ilość czasu. Jest to dość niekomfortowe więc zwracam się z prośbą o rady jak się pozbyć tego problemu. Dodam tylko, że filmy buforujące się na niektórych innych stronach czasem wyświetlają się normalnie (jeden portal również z "you" w nazwie odtwarza filmy w niezmienionej formule:p )
Ostatnio YouTube trochę miesza z wyglądem, więc może to konsekwencja? U mnie działa normalnie, może spróbuj zainstalować najnowszego flasha? W końcu to flashowy odtwarzacz.
Dzieje się tak na wszystkich przeglądarkach i nie jest to związane ze zmianami bo jeszcze w ich trakcie działało normalnie. Flasha nie mogę zainstalować ponownie ani zaktualizować gdyż chrome podobno robi to sam. :(
To może spróbuj zainstalować nowego flasha na Explorera w drodze wyjątku i sprawdzić? Nic więcej ci niestety nie poradzę, bo nie jestem informatykiem :/
aktualizacja i reinstal flasha nie pomogły. Dalej ten sam problem czyli brak paska bufora na youtube
jakieś inne rady?
Kiedykolwiek mam jakieś problemy z odtwarzaczem na YT czyszczę cache w Chromie, a szczególnie cookies.
Feess
"Kiedykolwiek mam jakieś problemy z odtwarzaczem na YT czyszczę cache w Chromie, a szczególnie cookies."
Szczerze polecam! :P