Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Problem z tv

15.01.2015 18:47
1
zanonimizowany973234
27
Pretorianin

Problem z tv

Mam taki problem, otóż - telewizor (sharp aquos lc46le540e) jeszcze dzisiaj działał, ale jak wróciłem już nie... Czasami tak było, ale wyłączyłem go raz z gniazdka i później znów zaczął działać. Teraz jest tak, że po podłączeniu do gniazdka świeci się cały czas niebieska dioda, a zawsze było tak że paliła się niebieska, później czerwona i można było włączyć. Wyczytałem, że może być to wina softu ściągnąłem więc odpowiednie pliki i skopiowałem na pena, po włączeniu do gniazdka trzymam na pilocie przycisk "OK" ale nic się nie dzieje, a dioda powinna zacząć mrugać, że odczytuje pendrive... Jak myślicie co to może być? Co robię źle? Może trzeba zrobić coś z pendrivem? Próbowałem już na dwóch.
Dzięki za odpowiedzi.

15.01.2015 19:16
PanSmok
2
odpowiedz
PanSmok
258
Legend

Wg mnie telewizor Ci sie zepsul....
Wybacz - ale nikt Ci tu nie wywrozy co konkretnie sie stalo. Nie ma takiej sily.

15.01.2015 19:23
3
odpowiedz
zanonimizowany973234
27
Pretorianin

Cholera, teraz robią takie tv aby działały tylko do końca gwarancji... Ale jeszcze może ktoś będzie coś wiedział, może ma ten sam telewizor? Bo jeśli by się coś spaliło to myślę że nic by się nie świeciło, a świeci się cały czas niebieska dioda...

Forum: Problem z tv