Mam dwa problemy jeśli chodzi o komputer. Mianowicie w pierwszym chodzi o to, że gra Mass Effect 3 zainstalowana elegancko z 2 płyt (gra oryginalna) nie chce działać poprawnie. Gdy włączam, na ułamek sekundy pojawia się filmik początkowy po czym pojawia się na ekranie komunikat "Program Mass Effect 3 przestał działać". Nie wiem co zrobić. Gra nowa, komputer kupiony raptem miesiąc temu (wszystko chodzi tak jak trzeba), nawet Battlefield 4 chodzi bez zarzutu.
Drugi problem dotyczy przeglądarki Chrome. Mój komputer i rodzeństwa są podłączone kablami do jednego routera Livebox. Od jakiegoś czasu zauważyłem, że na swoim komputerze mogę obejrzeć historię przeglądania z komputera rodzeństwa, a do tego importuje mi ich zakładki, mimo, że ich nie chcę. Ustawiam swoje zakładki, a po jakimś czasie znowu część moich zostaje zastąpiona zakładkami z drugiego komputera. Patrzyłem do ustawień przeglądarki, ale tam nic nie znalazłem.
Jeśli ktoś potrafi pomóc w którejś sprawie, byłbym wdzięczny. Z góry dziękuję.
To tak:
1. Sterowniki zaktualizowane?
2. Próbowałeś uruchomić Mass Effecta jako administrator?
3. Zmień w ustawieniach udostępniania co chcesz udostępniać aby nie było problemów z plikami.
Stery aktualne. Próbowałem jako administrator.
Konfiguracja komputera:
Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz
3.20GHz
Pamięć RAM: 8 GB
System: Windows 7 64bit
Karta Graficzna: NCIDIA GeForce GTX 660 Ti