Witam. Zamontowałem wczoraj nową kartę graficzną i chciałem sprawdzić jak działa NfS. Niestety podczas włączania poprosił mnie o aktywację gry. Zdziwiłem się trochę bo przecież mam już aktywację zrobioną. No ale nie dało rady inaczej i postanowiłem aktywować. Tylko cały czas gdy próbuje to zrobić pisze, że nie może połączyć się z serwerem a połączenie do internetu napewno mam. Czy mój kod mógł zostać zablokowany na serwerach EA?
Aktywacja HP nie odbywa się na serwerach EA tylko secu... costam.
Może jednak coś z internetem?
Jaki masz dokładnie komunikat?
Pisze, że nie ma połączenia z internetem. Dosłownie. To jest nie możliwe bo jak bym pisał teraz? Dziwne to jest bo przy normalnym uruchamianiu gry to coś mi wyskoczyło.
Aktywator który włącza się po uruchomieniu gry.
Nie wiem czy to z serwerami coś nie tak. Bałem się trochę na początku bo mam edycje limitowaną i głupio by było stracić kod.
Jak wspomniałem też wyskoczył mi aktywator. (Bardzo dziwne bo nic nie zmieniałem) Ale gra aktywowała się bez problemu.
Jaki masz dokładnie komunikat?
Uruchom program jako administrator, z pełnymi uprawnieniami, wyłącz na chwilę firewalla.
Może firewall blokuje ci aktywator?
Ok spróbuje tak jak mówisz. Otwieram jako admin.
Ok to był chyba firewall. Wyłączyłem go i gra się aktualizuje. Dzięki wielkie. :D
Jednak nie dalej to samo. :/
Serwery działają bo mi się aktywowało (tylko po co?) i do autologu też wszedłem.
Jeżeli masz komunikat o braku połączenia z serwerem to musi cie coś blokować.
Też Coś Takiego Mam Ale Nie Mam Limitowanej Wersji... Nie wiem Może Coś Z Serwerami ?
Nie wiem. Próbowałem już chyba wszystkiego. Autolog działa bo mogę się zalogować z aplikacji na iPodzie. Ewidentne coś przy rejestracji :/ próbuje dalej.
Ja dzisiaj znowu to samo mam .. Nie wytrzymam ! ..
Chyba zadzwonie do pomocy technicznej EA i spytał się co może być nie tak.
Już Mam Sciągnijcie Cracka i w grze zalogujcie sie i to dziala ! przedchwila tak zrobilem i sobie gram przez internet
Też myślałem żeby tak zrobić. Ale chyba poczekam na odpowiedź mail od EA.
mam problem z nfs hp wyskakuje mi taki błąd ,,Nie udało się nawiązać połączenia. Sprawdź swoje połączenie z internetem.,,
ale internet jest 100% sprawny