Na wstępie dodam że nie wiem czy to dobra kategoria ale nie wiem jaka inna by pasowała :P
W każdym razie dzisiaj byłem w TESCO (u mnie w Gorzowie Wielkopolskim) i gdy zajrzałem na dział z grami doznałem niemałego szoku - duża część gier była na wyprzedaży, niektóre były przecenione do 1,70zł ! Nigdy chyba nie widziałem tak tanich gier (to były przede wszystkim gry z serii Europa Universalis, plus kilka jakichś mniej znanych). Dalej były gry za 7-8zł (ja za 7,50zł kupiłem Tajne Akta 2: Puritas Cordis, kontynuacja Tajne Akta - Tunguska) i te "najdroższe" za 10-15zł (tu już konkrety, za 9,99zł Gothic 1 czy Gothic 3 : Zmierzch Bogów, za 13zł Icewind Dale Saga) i tym podobne.
Nie wiem czy to tylko u mnie, ale popatrzcie u siebie w TESCO bo możecie trafić niesamowicie zacne promocje
Dzięki za info, zobaczę jutro w tesco na Rudzie Śląskiej, bo Saga Icewind Dale za 13zł mnie korci.
Zobacze, dzieki za info.
Hmmm.... muszę się wybrać do siostry do Poznania :)
Sprawdzić nie zaszkodzi, choć wątpię żeby to była jakaś ogólnopolska akcja.
Nowoczesność i dekadencja? To da się jakoś połączyć żeby nie wyglądać śmiesznie? :)
[11] słowiańska (a właściwie myśliborska) ;)
[10] wszystko da się zaimplementować na współczesny grunt :P
Jutro se też obczaję, ale z napisanych przez autora wątku nie znajduję nic ciekawego dla mnie.
byłem w k-ce tesco, żadnej promocji nie widziałem, ale może pominąłem, bo się spieszyłem
byłem w k-ce tesco
No to już nie muszę obczajać.