Poszukuje pracy zagranicą, gdyż za parę miesięcy rozpoczynają się studia, warto byłoby coś zarobić. Szukałem już w biurze pracy młodzieżowej w moim mieście, ale nie było dobrych ofert, mimo to zostawiłem nr. tel. i czekam na kontakt jak coś się znajdzie. Starałem się wyszukać coś w internecie m.in. na pracuj.pl Często, gdy chcę sprawdzić firmę oferującą pracę napotykam w większości negatywne komentarze. Znacie może jakieś sprawdzone firmy, bądź strony gdzie można uzyskać prace od rzetelnych pracodawców? Nie szukam skomplikowanej pracy, nie mam do tego kwalifikacji, znam bardzo dobrze język ang. i jestem gotowy do pracy( oferty z zakwaterowaniem szczególnie przyciągają moją uwagę)
To jak, pomożecie?
Chciałbym znaleźć prace gdzieś w Europie. Holandia i Anglia ma sporo ofert, ale większość jest niepewna.(przynajmniej tak wynika z opinii internautów)
Taką pracę to się załatwia w grudniu. Teraz to raczej cudem dla nowego znajdziesz ofertę.
Jeżeli rzeczywiście znasz dobrze angielski - przyjedź i szukaj na miejscu. Pochodź po knajpkach, szukaj pracy jako waiter/glass collector - powinieneś coś złapać w ciagu 2-3dni max.
Sprawdź duijndam x2.
Składałem wniosek pod koniec czerwca a na przełomie marzec/kwiecień już byłem w Holandii i pracowałem. Teraz jest sezon, więc zapotrzebowanie na pracę rośnie.
[6]
Czyli mówisz że jak złożyłeś wniosek w czerwcu to 9 miesięcy później znaleźli Ci pracę?
Nie wiem jak gdzie indziej w PL, ale w GOPie ciągle widzę oferty, że praca od zaraz w holandii(eurowork, beetsma).
eh, w tych szkołach to już nic nie uczą!!1... atlasów z tematycznymi mapami Polski pewnie zabrakło
mogłeś sobie wyguglować... Ogólnie chodzi o konurbację górnośląską.
Za moich czasów... :D
7-8 lat temu, jak jeździłem na wakacje do Anglii, pracę dostawało się od ręki w ciągu max 2 dni. Nie wiem czy coś się zmieniło w tym temacie, ale nie sądzę.