Witam, mam do zaoferowania prace , umowa. Praca internetowa łatwa i przyjemna. Poświęcaj godzine dziennie i zarabiaj od 200-300 zł tygodniowo. Pełna oferta pod numerem gg:
31328409.
Konkrety poproszę. Nie na numer GG, z którego za tydzień nie będzie nikt korzystał. Tutaj. Dla wszystkich do przeczytania.
Bylo.
https://www.gry-online.pl/forum/dam-prace-1000zl-miesiecznie-wyplaty-tygodniowe/z0ac41af
Ponad rok nie udalo sie nikogo znalezc?
Albo piramida, albo oszustwo. Tak czy inaczej, lepiej trzymac sie z daleka. Nikt powazny nie daje pracy, podajac tylko samo GG.
nawet numeru gg nie zmienil. co za osiol
300zl wypada blado przy ofertach ktore tutaj juz sie pojawialy.
Słaba próba oszustwa:) Ja ostatnio dostałem ciekawą odpowiedź od niby firmy oferującej zarobek w domu przy przepisywaniu tekstów:
"Aby przystąpić do współpracy należy podać na maila adres, na który ma zostać wysłana przesyłka. Znajduje się w niej:
1.Płyta CD z nagraniem w formacie MP3
2.Umowa o Dzieło w 2 egzemplarzach. Jeden wypełnia się swoimi danymi i odsyła nam, drugi pozostawia się sobie.
W pierwszej przesyłce wysyłany jest tekst który po przepisaniu zajmie ok 100 stron.
Da to zarobek 7zł x 100stron = ok. 700zł. " //700 za przepisanie głupich 100 stron, normalnie raj, zastanawiam się gdzie ten haczyk.
Zjeżdzam niżej, a tam info:
"Aby przystąpić do współpracy należy podać adres do wysyłki pierwszej przesyłki. Opłata za otrzymanie przesyłki to 49zł. Całość jest płatne przy odbiorze. Kaucja ta jest zwracana wraz z wynagrodzeniem za wykonaną pracę. Stanowi ona zabezpieczenie przed niepoważnymi osobami, które nie zamierzają wykonać poleconej im pracy."
Czyli jasne, że naciągacze. Smutne jest to, że sprawdzając później opinie o tego typu ofertach można zobaczyć, że dosyć sporo ludzi dało sie na to złapało...