Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Pożyczy mi ktoś Diablo 3 na święta? :)

23.12.2012 22:57
👍
1
Zax_Na_Max
116
Bo Emeryt Znał Karate

Pożyczy mi ktoś Diablo 3 na święta? :)

Witam Was.

Zbliża się gwiazdka i trochę wolnego czasu. Przyszła mi taka myśl do głowy, aby przejść Diablo 3. Chodzi mi o przejście wątku fabularnego postacią Barbarzyńcy na najłatwiejszym poziomie. Grałem tą postacią w Diablo 2 stąd ten sentyment. Inne klasy mnie nie interesują, nie interesuje mnie tez wyższy poziom trudności ani "farming?". Chciałbym przejść wątek i po prostu "zaliczyć" diablo 3 tak samo jak 2 i 1.

Jaki jest mój problem. Po pierwsze uczę się i pracuje, a więc poza świętami brak czasu na D3. A drugi powód to taki, że nie udało mi się kupić D3 w okazyjnej cenie (99zł w saturnach i EuroRTVagd) po prostu skończyły się egzemplarze i już nie zdąże przed świętami. Nawet nie było w media po 150zł. Znalazłem jedynie w Tesco za 199zł i stwierdziłem, że nie stać mnie na to aby wydać tyle pieniędzorów za dwa, trzy dni świątecznej młócki.

Kombinowałem jeszcze z allegro. Są tam klucze online za 120-130zł. Ale znowu, jak wydać tyle kaski to fajnie byłoby już pomacać pudełko. No w każdym razie...

Jakby znalazł się ktoś odważny i nie grający aktualnie. Zechciał mi wypożyczyć D3 na okres świąt abym przeszedł mu grę barbarzyńcą to byłoby miło.

Jeżeli nie znajdzie się taki kaskader to trudno. poczekam do następnej dużej przerwy i kupie sobie D3 może w jeszcze lepszej promocji niż 99zł. :)

Prośba aby nie wypisywać obraźliwych postów pod moim adresem. Bo nie oszalałem. Widziałem, że na forum ludzie już wypożyczali sobię gry na kilka dni aby ktoś po prostu pograł.

Pozdrawiam golowiczów.

23.12.2012 23:03
😜
2
zanonimizowany807992
15
Chorąży

Czekam na kogos kto ci tego Diabelka 3 zasponsoruje...

Moze znajdzie sie jakas bogata duszyczka.

23.12.2012 23:04
le'maadr
3
le'maadr
35
tak bardzo zajebisty

skoro nie zamierzasz za niego zapłacić, to co za różnica czy pożyczysz czy ściągniesz pirata?

23.12.2012 23:06
snopek9
4
snopek9
213
Pogrubiony stopień

le'maadr

Bo pozyczona wersja gry to nie pirat? Choc niektorzy zlodziejscy producenci chca to wmowic.

23.12.2012 23:07
👍
5
zanonimizowany861943
46
Generał

Pirata nie ma :)

23.12.2012 23:07
😊
6
Zax_Na_Max
116
Bo Emeryt Znał Karate

[2][3] Panowie, widać po rankingu, że parę rzeczy z forum Was ominęło. Tutaj, niektórym można ufać. Ja osobiście wielu ludziom pomagam, do dziś, anonimowo przez gg w sprawie solucji zainstalowania AutoCad'a na 64bitach.

23.12.2012 23:09
emil kuroń
7
emil kuroń
68

Uważaj na cygana fresz lama z forum. Obiecuje ludziom kokosy, a potem robi ich w jajo. Już przejechał się Jedziemy do Gęstochowy.

23.12.2012 23:11
8
Lutz
173
Legend

byl taki jeden, ktory zasadniczo mocno pomagal, ale w ramach czyszczenia forum z osob pomocnych i zostawiania plew polecial.

Nestety jako przedstawiciel tych drugich nie jestem w stanie pomoc.

23.12.2012 23:11
le'maadr
9
le'maadr
35
tak bardzo zajebisty

[5]

no i czym to się różni? koleś zamiast tracić czas na tworzenie wątku mógł znaleźć sobie pirata i zacząć ściągać, nawet jak ktoś mu pożyczy to wyjdzie na to samo

23.12.2012 23:13
10
Zax_Na_Max
116
Bo Emeryt Znał Karate

Panowie, nie potrzeba się wpisywać jak się nie może pomóc.

Jeżeli nie znajdzie się wspomniana "duszyczka" niech wątek ten zginie w otchłani piekieł forumowego archiwum :)

le'maadr --> Czyli Twoim zdaniem jeżeli pożyczę samochód od kolegi na weekend to będzie to samo co pójście do fabryki i kradzież tego samochodu?

23.12.2012 23:17
emil kuroń
11
emil kuroń
68

[10] kochaniutki, problem w tym że nawet jakby chciał to na piracie nie pogra w sieci, nie da rady "oszukać" battle.net'u ;]

23.12.2012 23:18
Cartoons
12
Cartoons
211
Network Ninja

Na battle.net jest o 20 euro taniej, czyli za 39.99 euro (po kursie 4.08 daje 163 zł).

Volk
13
Volk
93
Legend

z tego co sie orientuje to nie ma pirata dzialajacego tak jak oryginal wiec do dupy twoja rada le'maadr

snopek9
14
snopek9
213
Pogrubiony stopień

Moge Ci sprzedac konto na okres 6 miesiecy za kwote XXXzł, Na koncie jest rowniez Diablo 2 + dodatek i Warcraft 3.
po tym czasie bym chcial odzyskac konto bo sobie Starcrafta 2 kupie.

23.12.2012 23:24
15
Zax_Na_Max
116
Bo Emeryt Znał Karate

snopek9 --> Napisałem w pierwszym poście, że w grę wchodzi tylko zbliżający się tydzień. Bo potem znów praca i szkoła i nie ma niestety czasu na gry.

Ale dzięki za optymistyczną propozycję. Może chciałbyś wypożyczyć mi konto na tydzień? :) Za symboliczną kwotę z podobizną Bolesława Chrobrego.

23.12.2012 23:25
16
zanonimizowany560811
101
Senator
Image

A jaki masz problem w ściągnięciu pirata? Przecież skoro to gra na steam czy tam origin to i tak będziesz musiał ściągnąć.
Edit: No chyba że na piracie się nie da..

[11] Bardzo złe porównanie, tu masz jak to działa --->

23.12.2012 23:26
le'maadr
17
le'maadr
35
tak bardzo zajebisty
Image

le'maadr --> Czyli Twoim zdaniem jeżeli pożyczę samochód od kolegi na weekend to będzie to samo co pójście do fabryki i kradzież tego samochodu?

nawet nie chce mi się na to odpisywać, proszę oto obrazek ode mnie, może uda ci się zrozumieć jak się postarasz

z tego co sie orientuje to nie ma pirata dzialajacego tak jak oryginal wiec dupy twoja rada le'maadr

a to nie wiedziałem, myślałem, że singleplayer działa normalnie (z crackiem), a tylko do multi trzeba oryginała

23.12.2012 23:27
Volk
18
Volk
93
Legend

A jaki masz problem w ściągnięciu pirata? Przecież skoro to gra na steam czy tam origin to i tak będziesz musiał ściągnąć.

nie ma dobrze dzialajacego pirata tej gry

23.12.2012 23:29
snopek9
19
snopek9
213
Pogrubiony stopień

Zax_Na_Max = zastanowie sie\.

le'maadr - wytlumacz nam jak pozyczenie czegos moze byc kradzieza. Ten obrazek tej prawdy nie wyjawia. Przynajmniej moim zdaniem :)

23.12.2012 23:32
le'maadr
20
le'maadr
35
tak bardzo zajebisty

[20]

piracenie gry nie jest kradzieżą, pożyczenie gry też nie,

dlatego bez różnicy czy ściągnie pirata czy pożyczy grę i ściągnie "oryginała",

skąd w ogóle pomysł, że pożyczanie czegoś jest kradzieżą? gdzie ja coś takiego napisałem?

emil kuroń
21
emil kuroń
68

nie ma dobrze dzialajacego pirata tej gry
i za to właśnie wielki plus dla Blizzarda. Chłopaki umieją sfrustrować piratów. :)

piracenie gry nie jest kradzieżą
BULLSHIT. tak więc piraćmy, jak to nie jest złe dla twórców to po co kasę wywalać.

22
Zax_Na_Max
116
Bo Emeryt Znał Karate

le'maard --> Bardzo sprytne. Pewnie sam to narysowałeś przed chwilą. Przepraszam, że moja metafora do Ciebie nie trafiła. Może jak dorośniesz to dowiesz się co to kradzież.

Jak skopiujesz grę to twórca nie zarobi na niej tak samo jakbyś ukradł mu pudełko z oryginałem. Nie widzę różnicy dla autora.

23.12.2012 23:34
snopek9
23
snopek9
213
Pogrubiony stopień

le'maadr -> ok, ale jest nielegalne. Natomiast pozyczenie gry jest legalne, na tym polega roznica ktorej szukasz.

23.12.2012 23:36
24
Nimreh
106
nobody

Ja Ci chętnie pożyczę moje konto. Sam obecnie nie gram, nie zapowiada się także, by miało się to zmienić :)
Podaj mi najlepiej jakiś kontakt do swojej osoby. W miarę szybko, jeżeli istnieje taka możliwość, bo trochę spać mi się chce :)

23.12.2012 23:38
👍
25
Zax_Na_Max
116
Bo Emeryt Znał Karate

Poza tym.

Panowie, nie kłóćmy się bo to miał być wątek pojednania. Zostawmy odwieczne spory xbox czy ps3, piracić czy nie piracić, kurka czy jajo...

Święta idą :)

Nimreh --> o zniknęło mi gg z ksywki... gg: 3245294 , mail : cichy_177 małpa o2.pl (antyspam) .

23.12.2012 23:41
😊
26
Nimreh
106
nobody

Już załatwione :)

23.12.2012 23:41
le'maadr
27
le'maadr
35
tak bardzo zajebisty

BULLSHIT. tak więc piraćmy, jak to nie jest złe dla twórców to po co kasę wywalać.

po to, żeby komuś podziękować? jeśli wiem, że gra jest dobra, lubię ją, chcę zainwestować w przyszłe produkcje twórców to z chęcią kupię,

nie mam za to zamiaru płacić za gry które w większości nudzą mnie po paru godzinach

Jak skopiujesz grę to twórca nie zarobi na niej tak samo jakbyś ukradł mu pudełko z oryginałem. Nie widzę różnicy dla autora.

pudełko z oryginałem musiało zostać wytłoczone co kosztuje, kradnąc je sprawiasz, że twórcy są na minusie, piracąc grę sprawiasz, że nie zyskują, ale też nie tracą niczego

le'maadr -> ok, ale jest nielegalne. Natomiast pozyczenie gry jest legalne, na tym polega roznica ktorej szukasz

jak tak dalej pójdzie to za parę lat i pożyczanie stanie się nielegalne

łykajcie jeszcze bardziej to czym was karmią "biedne" wydawnictwa

23.12.2012 23:47
emil kuroń
28
emil kuroń
68

gdyby nikt nie kupił gry, tylko każdy ją spiracił to twórcy niczego nie stracą ? =] jakieś dziwne te twoje ideologie.

23.12.2012 23:49
le'maadr
29
le'maadr
35
tak bardzo zajebisty

gdyby nikt nie kupił gry, tylko każdy ją spiracił to twórcy niczego nie stracą ? =]

wtedy twórcy nie mieliby żadnych zysków, co w konsekwencji doprowadziłoby do tego, że są stratni,

nie znaczy to jednak, że ktoś im coś zabrał

23.12.2012 23:55
Cartoons
30
Cartoons
211
Network Ninja

gdyby nikt nie kupił gry, tylko każdy ją spiracił to twórcy niczego nie stracą ? =]

wtedy twórcy nie mieliby żadnych zysków, co w konsekwencji doprowadziłoby do tego, że są stratni,

nie znaczy to jednak, że ktoś im coś zabrał

Nie to żebym się mądrował czy coś, ale skoro nikt by gry nie kupił, to pirat by nie wyszedł, bo wypuścić musieliby go sami autorzy gry, co jest oczywiście niemożliwe. Druga sprawa, że przy zerowej sprzedaży produktu kosztującego tysiące/miliony papierów, dalsze produkcje sensu by nie miały i sam rynek elektronicznej rozgrywki byłby zbędny.

po to, żeby komuś podziękować? jeśli wiem, że gra jest dobra, lubię ją, chcę zainwestować w przyszłe produkcje twórców to z chęcią kupię,

Największa głupota jaką ostatnio przeczytałem. Załóżmy że jesteś operatorem wózka w chłodni biedronki. W tym miesiącu nie pracowałeś dobrze, więc pracodawca "nie chce Ci podziękować" i nie dostajesz wypłaty. I w przyszłości też Ci nie będzie "chciał dziękować", bo nie podobają mu się Twoje poglądy polityczne lub rozmiar buta.

23.12.2012 23:56
👍
31
Zax_Na_Max
116
Bo Emeryt Znał Karate

Panowie, wątek można uznać za zawieszony.

Grę pożyczył mi wpisany tutaj użytkownik Nimreh wobec, którego w tym poście zobowiązuje się do pełnej uczciwości i szczerości przed obliczem całego forum :) I dziękuje mu jeszcze raz, ponieważ wierzyłem w powodzenie mojej prośby i nie zawiodłem się na forumowej braci po raz kolejny.

Drugi użytkownik matisf, również zaoferował swoją pomoc za co również należy mu publicznie podziękować, mimo że nie wpisując się do tego wątku liczył na anonimowość.

A ja lecę ściągać Diabolo i zaczynam powoli rozgrywkę aby pożyczone konto jak najszybciej zwrócić.

Pozdrawiam wszystkich, wesołych i pogodnych świąt. Na pewno się zobaczymy jeszcze przed nowym rokiem bo umieszczę tutaj relację z diablo jak i ostateczne podziękowanie dla ludzi dobrej woli.

Pa!

Cartoons --> O... :) dziękuje za uwagę. Jednak nie bywam już aż tak często na forum aby wychwycić wszystkie zmiany. Tak zrobię.

23.12.2012 23:58
Cartoons
32
Cartoons
211
Network Ninja

Zax_Na_Max -> sam masz możliwość zamknięcia wątku :) Na górze przy tytule jest taka opcja. Jak będziesz miał coś do dopisania, zawsze możesz go później otworzyć:)

24.12.2012 00:02
le'maadr
33
le'maadr
35
tak bardzo zajebisty

Nie to żebym się mądrował czy coś, ale skoro nikt by gry nie kupił, to pirat by nie wyszedł, bo wypuścić musieliby go sami autorzy gry, co jest oczywiście niemożliwe. Druga sprawa, że przy zerowej sprzedaży produktu kosztującego tysiące/miliony papierów, dalsze produkcje sensu by nie miały i sam rynek elektronicznej rozgrywki byłby zbędny.

nieraz były w necie dowody, że twórcy sami wypuszczali pirackie kopie, poszukaj sobie,

obecnie większość kasy idzie na reklamę zamiast na grę, co przyczynia się do tego, że większość obecnie wydawanych gier to gówno, niech sobie upadają wielkie korporacje, zostaną gry tworzone przez pasjonatów jak kiedyś, a za ich pracę na pewno z chęcią zapłacę jeśli będzie warto

Największa głupota jaką ostatnio przeczytałem. Załóżmy że jesteś operatorem wózka w chłodni biedronki. W tym miesiącu nie pracowałeś dobrze, więc pracodawca "nie chce Ci podziękować" i nie dostajesz wypłaty. I w przyszłości też Ci nie będzie "chciał dziękować".

gówno mnie obchodzi, że nie chce mi podziękować, mam umowę i musi mi wypłacić pensję, to samo dotyczy większość szaraków robiących gry, przypadki gdzie studio upada, a pracownicy nie dostali pensji to rzadkość, a prędzej czy później i tak dostają swoje,

nikt nie głoduje bo gra jest piracona

24.12.2012 01:44
34
zanonimizowany872074
5
Pretorianin

nikt nie głoduje bo gra jest piracona

Idąc tym tokiem myślenia studio zrobiło słabą grę więc gra się słabo sprzedała. Nie było oczekiwanego zysku, firma bankrutuje, tysiące osób trafiają an bruk a chcąc załapać się do pracy gdzieś indziej ich potencjalny pracodawca widzi ich CV i mówi "to pan robił grę "X" tak? ten syf? My w razie czego zadzwonimy później"

24.12.2012 02:48
😱
35
zanonimizowany857402
19
Generał

Jak można sobie psuć święta takim szitem?

24.12.2012 05:19
Belert
36
Belert
182
Legend

Z pozyczaniem D3 jest spory problem.Serwery Blizza nie lubia zmiany IP i od razu mowi wez telefon od osoby od ktorej pozyczyles i sekretne haslo bo na 100 % przy probie uruchomienia natychmiast zablokuja konto.
Wlasciwie leczy tylko fakt odblokowywania tego przez oficjalna strone a w moim wypadku jednak mimo wszystko trzeba bylo telefonowac do blizza.

24.12.2012 06:17
Pan P.
37
Pan P.
178
022

Otóż to. O ile jeszcze krótko po premierze zabezpieczenia nie były tak restrykcyjne i dawało radę udostępnić komuś login i hasło do Diaboła, o tyle teraz konto jest blokowane natychmiastowo. A jeśli battle.net zorientuje się, że próby logowania są z jednego IP, a próby zmiany hasła z drugiego, to nakładany jest perma-blok, którego można zdjąć tylko drogą telefoniczną. Co też czeka i mnie. ;-)

Wydaje mi się, że jedynym sposobem, by zrobić to skutecznie jest pożyczenie od kogoś konta z podłączonym uwierzytelnianiem z tokena/smartfonu, zalogowanie się z tymże włączonym i dopiero późniejsze wyłączenie tokena.

24.12.2012 08:06
38
zanonimizowany874803
14
Generał

[38] I tak wykryje inny zakres IP i nie pozwoli uruchomić. Osoba, która pożyczy konto i pożyczająca musza mieć kontakt, aby ta druga w ciągu tych kilku sekund wpisała token.

24.12.2012 08:46
I.G.I
39
I.G.I
57
Fanatyczny

Za darmo jest I akt do przejścia, więc można sobie pograć chwilę. :P

24.12.2012 08:54
40
Zax_Na_Max
116
Bo Emeryt Znał Karate

Macie rację panowie.

Dzisiaj próbowałem się zalogować i Golowiczowi zablokowało konto. Moglibyście podać rozwiązanie jak to załatwić tak aby było to jak najmniej problematyczne?

Bo nie chce uczynnemu koledze mnożyć problemów.

Scorpi_80 --> Narazie dupa. Ale jak tylko mój "dawca" pojawi się na gg spróbujemy powalczyć ponownie. Chciałbym tylko dowiedzieć się jaką drogą pójść aby to zadziałało.

24.12.2012 08:59
Scorpi_80
41
Scorpi_80
90
Generał

To logowanie z tokena jest co parę dni, też to przerabiałem. Dobrze mieć kontakt z dana osobą w miarę szybki. Spokojnie można przejść grę na pożyczonym koncie:)
Powodzenia autorowi wątku w przechodzeniu gry:)
@edit Widzę, że jednak dupa z grania. Ja od razu miałem kontakt i w razie wpisania hasła z tokena je wpisałem i nie było problemu. W Twoim przypadku to chyba trzeba d supportu pisać. Chyba, że ktoś ma inny pomysł.

24.12.2012 10:07
matisf 
42
matisf 
87
Generał

A jak ktos ma zmienne IP? Np Neo?

Ogolnie czekam na Zax, jak sie pojawi to bedziemy działac zdamy wam relacje.

24.12.2012 10:12
43
zanonimizowany874803
14
Generał

[42] U mnie przy zmiennym IP (co 24h) muszę wpisywać token codziennie (ale jest różnica pomiędzy logowaniem z różnych IP, ale z tego samego zakresu, a logowaniem z całkowicie innej puli adresowej).
Prawdopodobnie jest też blokada na ID komputera, bo pamiętam z forum B., że jeden użytkownik żalił się, że mając dwa komputery (na tym samym łączu) przy logowaniu raz z jednego, a raz z drugiego też musiał za każdym razem wprowadzać token.

[41] Co do blokady: gdy ja sobie "niechcący" zablokowałem konto to mogłem zdjąć blokadę bez potrzeby kontaktu z supportem, wystarczył sam telefon.
Możliwe, że po odblokowaniu konta przez właściciela, przy kolejnej próbie logowania z twojego komputera konto nie zostanie zablokowane, ale token i tak będzie wymagany.

24.12.2012 10:26
👍
44
Zax_Na_Max
116
Bo Emeryt Znał Karate

Udało mi się zalogować na koncie matisf'a. Musieliśmy wpisać token ale wszystko śmiga.

Dziękuje bardzo i lecę przygotowywać wigilię a potem zaczynam zabawę z Diablo 3.

Jeszcze raz wesołych i spokojnych świąt dla wszystkich ludzi dobrej woli!

24.12.2012 10:27
matisf 
45
matisf 
87
Generał

Zax juz gra na moim koncie, bez problemow, prawdopodobnie problem byl inny, panowie wochodzili w jednym czasie na konto, zeby nie wiem zmienic haslo?
U nas poszlo bez problemow.

24.12.2012 10:27
snopek9
46
snopek9
213
Pogrubiony stopień

Odblokowal sobie poprzedni darczynca konto?

24.12.2012 10:31
👍
47
Zax_Na_Max
116
Bo Emeryt Znał Karate

snopek9 --> Miałem z nim wyłącznie kontakt gg. I wszystko mu na bieżąco pisałem jednak on jeszcze nie odpisał. Jak odpisze mi to zdam raport.

matisf --> Ja próbowałem się zalogować na battlenet i od razu odmowa, żadnego hasło broń boże nie próbowałem zmieniać. Możliwe, że kolega próbował czy konto działa, czy pamięta hasło, zanim mi je przekaże i ja za kilka chwil zalogowałem się w innej części polski i tak wyszło. Mam nadzieje, że nie przysporzy to kłopotów darczyńcy :)

24.12.2012 10:41
matisf 
👍
48
matisf 
87
Generał

Zax o tym mowie wlasnie :)

ed

Ogólnie z bilz nie ma żadnego problemu, goście sa z jajami ja miąłem taka sytuacje że kupiłem zwykła edycje DIII pograłem na niej chwile i dostałem prezent od narzeczonej w postaci DIII EK, zarejestrowałem wszystko pięknie i grałem, ale miałem 2 wersje zainstalowane na koncie bn. Napisałem do pomocy technicznej czy nie byli by wstanie przepisać z jednego konta na drugie konto kolegi zwykłej wersji DIII i nie było żadnego problemu bodaj po 48 godzinach miał moja kopie gry u siebie.

24.12.2012 10:45
49
Zax_Na_Max
116
Bo Emeryt Znał Karate

No to prawdopodobna wersja.

Dzięki jeszcze raz za możliwość zagrania w D3. Lece teraz do obowiązków świątecznych i cały czas czekam na wiadomość od Nimreh'a czy uda mu się łatwo odblokować konto.

24.12.2012 11:16
techi
😉
50
techi
102
All Hail Lelouch!

Chciałem swoje udostępnić, przy okazji byś się za mnie dowiedział, czemu BN wysyła mi średnio 2 maile tygodniowo o podejrzanej aktywności, skoro nie gram już od dawna.;)

24.12.2012 11:41
51
Tuminure
106
Senator

[42] U mnie przy zmiennym IP (co 24h) muszę wpisywać token codziennie (ale jest różnica pomiędzy logowaniem z różnych IP, ale z tego samego zakresu, a logowaniem z całkowicie innej puli adresowej).
Prawdopodobnie jest też blokada na ID komputera, bo pamiętam z forum B., że jeden użytkownik żalił się, że mając dwa komputery (na tym samym łączu) przy logowaniu raz z jednego, a raz z drugiego też musiał za każdym razem wprowadzać token.

W domu mam internet z Play - co połączenie mam inny adres IP, przeróżne mapy z wykrywaczy IP wskazują co chwila, że jestem w Toruniu, Lublinie, Warszawie. Bez problemu gram w SC2/D3, wpisując token codziennie. Dodatkowo od czasu do czasu grywam będąc u rodziny, na internecie z Vectry i UPC. Zawsze logowanie ogranicza się do podania kodu z tokena - na żadne sekretne pytania nie musiałem odpowiadać. Nie musiałem także dzwonić do Blizzarda.
Mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego Blizzard jest aż tak tolerancyjny na moje zmiany ip? To tylko i wyłącznie przez tokena?

24.12.2012 11:54
52
oskar6454
86
Konsul

a jeśli chodzi o blizzard to gdzie trzeba się dochodzić by odblokowali konto
przez e-mail jest nie możliwe (jakiś .......... .... mi go zmienił)

24.12.2012 11:55
53
Zax_Na_Max
116
Bo Emeryt Znał Karate

Dostałem wiadomość od Nimreha, że z jego kontem wszystko gra . Nie wiadomo skąd więc takie problemy się pojawiły ale naszczęście nigdzie nie trzeba było dzwonić.

Splądrowałem już trochę starych ruin, nie mogłem się powstrzymać. Klimat bardzo mi odpowiada i na pewno przejde tę grę z przyjemnością.

Pozdrawiam po raz 100tny wszystkich dobrych ludzi. Wesołych !

24.12.2012 11:59
54
Nimreh
106
nobody

U mnie już wszystko jest ok, odzyskałem swoje konto. Nie wiedziałem, że przez sprawdzenie danych chwile przez jego przekazaniem, może zostać ono zablokowane :)

26.12.2012 16:41
😊
55
Zax_Na_Max
116
Bo Emeryt Znał Karate

Tak jak pisałem wcześniej wpiszę się na zakończenie.

Właśnie przeszedłem główny wątek w Diablo 3. Najbardziej podobał mi się Akt 1, z racji najlepszego klimatu i fajnych zadań dodatkowych. Było co zwiedzać i lokacje były dopracowane. Akt 2 troszeczkę gorszy ale również z przyjemnością go ukończyłem. Akt 3 zaczyna fajnym, mocnym uderzeniem, hordy potworów i niewiarygodna radość z ich koszenia. No i Akt 4. Myśle, że za krótki, mógłby trochę dłużej przytrzymać rozgrywkę, szczególnie, że lokacja była rozwojowa.

Wydaje mi się, że im dalej jesteśmy w grze tym mniej mamy do zwiedzania. Jaskiń i innych "zadań pobocznych" bo takowych nie zauważyłem zbyt wiele. Nawet te co były, to takie jakieś "przy okazji". Nikt nigdzie specjalnie nie wysyłał :)

No ogólnie. Fajnie się bawiłem. Cieszę się, że udało mi się w święta pograć, ponieważ rozgrywka jest wciągająca i czasochłonna. Pokonałem zło, teraz spokojnie mogę odpoczywać, świętować a później wrócić niestety do pracy i szkoły.

Z tego miejsca jeszcze raz wielkie dzięki Matisf i Nimreh za uczynność, zaufanie i chęć podzielenia się tą grą. Mam nadzieje, że będe mógł kiedyś symbolicznie się odwdzięczyć .

Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku dla wszystkich !

26.12.2012 16:52
Hitmanio
😊
56
Hitmanio
165
Legend

Serce rośnie, ludzie sobie pomagają ;(

26.12.2012 16:55
NewGravedigger
57
NewGravedigger
195
spokooj grabarza

a ja muszę powiedzieć, że to blokowanie kont zaczyna być niezłym kurestwem. Widzę, że twórcy chcą całkowicie uzależnić od siebie graczy. Mam nadzieję, że przy nastepnej gierce wszyscy wypną się na nich za takie praktyki..

Forum: Pożyczy mi ktoś Diablo 3 na święta? :)