Witam, sorki, że umieszczam nowy wątek, ale nawet nie wiem jak bym mógł szukać w archiwach itd. bo nie mam żadnego punktu zaczepnego :) Poszukuje gry, coś z roczników dajmy na to 2003-2006. Podobna do Playboy the Mansion, w fabule wykonujemy po kolei misje, w których musimy robić zdjęcia erotyczne, ( chyba w celu kompromitacji kogoś) w jednej misji chyba nawet musimy sfilmować jak sami uprawiamy seks. Pamiętam, też misję w której się zawiesiłem, to było w jakimś fetysz klubie, pamiętam jak kobiety w tańczyły w klatkach itp, ale na dobrą sprawę nie pamiętam co tam miałem zrobić. Jeśli komuś coś mówi ten opis, i kojarzy tą grę proszę o tytuł, z góry dzięki za pomoc. Pozdro.
No własnie nie, już przeglądałem, ta jest za stara, tam grafika była już 3d, bardzo podobna właśnie do playboy the mansion. i chyba kamera była, bez widoku bohatera, ale tutaj nie jestem pewny.
Strzał:
Leisure Suit Larry: Magna Cum Load albo Box Office Bust
heh też nie, akurat Larrego to bym nie zapomniał ;), dodam, że bankowo w tamtej grze bohater też był mężczyzną ;) nie wiem dobrze pod jaką kategorię dopasować tamtą grę, było tak, żeby w każdej misji trzeba było zrealizować jakieś cele, zazwyczaj to jakieś seks fotki, albo nawet film, oczywiście, też były jakieś dialogi i rozmowy z innymi ludźmi, w tej misji chyba nawet, w której musieliśmy sami się nagrać najpierw musieliśmy zbajerować panienkę itp. ale tak jak mówię to skrawki mojej pamięci, a teraz z chęcią bym pograł znów w tą grę po latach bo pamiętam, że zabawa była niezła, a z jej popularnością kiepsko było, niestety :(
Hennsen, no wiem, własnie nie wydawało mi się, że to w stylu point and click, ale opisywałem, to co mi zostało w szczątkach mej pamięci, ale jak widać cel osiągnięty ;)
a jeszcze jedno pytanie, ta gra była z cenzurą, czy może jest jakiś patch do wersji PL ściągający cenzurę?? Bo wydaję mi się, że tam było całkiem sporo widać hmmm?