Na wstępie powiem, że wiem o istnieniu oficjalnego wątku o tej grze na forum, ale tam większość już nie gra, lub jest zbyt doświadczona.
Jak sam tytuł wskazuje, poszukuję kilku osób do zabawy. Tryb obojętny, data również. Mogę przechodzić kampanię, wszystko na poziomach średni/zaawansowany. W profilu mam GG, więc możecie napisać tam lub po prostu tutaj.
Marcusie, na steamie pisz do "poras" i powiedz, że jesteś kumplem tntcamp. Zgadajcie się jakoś i masz już jedną osobę.
W wątku oficjalnym ludzie grający w Lefta wcale nie są "zaawansowani" (no offence), ale tylko mają swoich stałych członków grup i tobie może się wydawać, że ty tam nie pasujesz. Wcale tak nie jest, po prostu do nich napisz. A jeśli nie to po prostu wejdź w losową grę i pytaj czy są Polacy. Na pewno się jakiś znajdzie, a jeśli ma mikro to i skory jest do gry wspólnej. Zaproś go do gry i na razie ponaginajcie we dwóch, a nuż ktoś dołączy. Czy takie proste rzeczy jak społeczność graczy też trzeba tłumaczyć?
[edit] - ale jak coś to ja mogę chętnie w godzinach przed popołudniowych z mikro, a po południowych rzadziej z mikro na dowolnym poziomie trudności i dowolnej kampanii/trybie gry zagrać. Wal śmiało na mój profil. http://steamcommunity.com/id/udri?l=polish
Ja mogę w sumie. Jak coś to pisz na gadu. Od razu mówię, że tylko zaawansowany mnie interesuje. (Ekspert też, ale widzę że Tobie nie pasuje. :D )
leem - ok, napiszę do niego.
udri - nawet jeśli nie są zaawansowanymi graczami, to jak już mówiłem, większość nie gra. A z randomami to jest tak, że grają dla zabawy i strzelają do siebie, albo biegają bez celu po mapie.
ppatt1 - dobra, na zaawansowanym mogę grać.
Mogę z Tobą zagrać ale na poziomie normalnym na początek. I jeśli wymagasz graczy z mikrofonem to odpadam, bo w obecnej chwili mój nie działa.