Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: (pomoc) Steam - raz ściągnieta gra, ściaga się na nowo

08.06.2013 17:42
1
majkelwow
15
Legionista

(pomoc) Steam - raz ściągnieta gra, ściaga się na nowo

Hej, licze ze pomozecie zanim odpowie mi Steam Support. Mianowicie, sciagalem na steamie gre Company of Heroes 2. Mialem jakies 50-60%, gdy zostawilem wlaczonego downloada na noc. Gra spokojnie powinna sie sciagnac do konca. Rano odpalam steama i mam jakies 10% sciagnietej gry, czyli ~500mb. Wchodze do katologu steam/steamapps/downloading/2xxxx (numer tymczasowego katologu do sciagnia)/ i rzeczywiscie jest tam sciagniete cale CoH2 (7,7GB). Przypuszczam, ze w nocy moglo nie byc przez chwile internetu i steam zglupial albo sciagnal sobie w miedzy czasie jakis update i tez nie widzi teraz tej gry. Gdy chce uruchomic CoH2 zaczyna mi sie na nowo sciaganie. Probowalem sciagniete pliki przeniesc do katologu steam/steamapps/common/Company of Heores 2 (sam sobie utworzylem taki folder) i wtedy odpalic gre, ale niestety to nic nie pomaga. Uruchamialem rowniez sprawdzanie spojnosci plikow, rowniez nic nie pomaga. Macie jakies pomysly?

dzieki i sorry za chaos w tej wypowiedzi :)

08.06.2013 17:48
Manstein
2
odpowiedz
Manstein
64
Huzio

Prawy klik na grę --> Właściwości --> Pliki lokalne --> Sprawdź spójność plików gry, powinno pomóc :)

edit, nie zauważyłem że to robiłeś, to nie mam pomysłu, u mnie zawsze pomaga :)

08.06.2013 17:51
Raistand
3
odpowiedz
Raistand
181
Legend

To jest beta. Mogą się dziać cuda.

Forum: (pomoc) Steam - raz ściągnieta gra, ściaga się na nowo