Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: pomoc przy sprzedaży konta Armored Warfare/ew sprzedaż konta

19.08.2016 14:03
👍
1
pilot321
4
Junior

pomoc przy sprzedaży konta Armored Warfare/ew sprzedaż konta

Witam . Mam do sprzedania konto do gry Armored Warfare . Myślę że na zagranicznych portalach pójdzie za jakieś 200-250 euro (na allegro nie ma takich kont więc nie mam porównania) . Mi głównie chodzi o zwrot wydanych pieniędzy także ktoś może sobie nieźle zarobić . Kontakt przez email [email protected] , później przez komunikator team speak 3 . Najlepiej jakby skontaktował się ze mną wprawiony goldseller z wiarygodnymi osiągnięciami . Pozdrawiam .

19.08.2016 14:10
PanWaras
😁
2
odpowiedz
1 odpowiedź
PanWaras
100
Legend

Myślę że na zagranicznych portalach pójdzie za jakieś 200-250 euro

Nie no padłem.

09.11.2016 12:11
2.1
pilot321
4
Junior

nie myśl kolego bo ci to szkodzi inaczej sam wydedukowałbyś że skoro kwota jest spora to wydana kaska też jest spora i na koncie jest coś więcej niż standardowe czołgi . Aktualnie czołgów w garażu stoi ponad setka w tym wszystkie z drzewek jak i kilkadziesiąt premek... Wracając do twojej wypowiedzi to gdybyś był zainteresowany to po prostu napisałbyś na maila . Tacy ludzie którym nie pasuje nic nie mówiący wpis poza namiarami na dalszy kontakt z reguły nie interesuje zakup tylko wypisywanie bredni mających na celu podbudowanie swojego własnego ego bo znając życie anonimowość w necie dodaje ci odwagi :)

19.08.2016 16:05
Drackula
3
odpowiedz
Drackula
237
Bloody Rider

uhm, musi byc to niezly unikat

lap
http://allegro.pl/armored-warfare-odblokowany-8tier-oraz-4-premium-i6407766294.html

wiecej mi sie nie chce szukac.

20.08.2016 15:07
Azoni
4
odpowiedz
Azoni
32
Pretorianin

Jak chcesz je sprzedać za 200-250 euro, to chyba jesteś w topce graczy :O.

Forum: pomoc przy sprzedaży konta Armored Warfare/ew sprzedaż konta