Witam . Mam do sprzedania konto do gry Armored Warfare . Myślę że na zagranicznych portalach pójdzie za jakieś 200-250 euro (na allegro nie ma takich kont więc nie mam porównania) . Mi głównie chodzi o zwrot wydanych pieniędzy także ktoś może sobie nieźle zarobić . Kontakt przez email [email protected] , później przez komunikator team speak 3 . Najlepiej jakby skontaktował się ze mną wprawiony goldseller z wiarygodnymi osiągnięciami . Pozdrawiam .
Myślę że na zagranicznych portalach pójdzie za jakieś 200-250 euro
Nie no padłem.
nie myśl kolego bo ci to szkodzi inaczej sam wydedukowałbyś że skoro kwota jest spora to wydana kaska też jest spora i na koncie jest coś więcej niż standardowe czołgi . Aktualnie czołgów w garażu stoi ponad setka w tym wszystkie z drzewek jak i kilkadziesiąt premek... Wracając do twojej wypowiedzi to gdybyś był zainteresowany to po prostu napisałbyś na maila . Tacy ludzie którym nie pasuje nic nie mówiący wpis poza namiarami na dalszy kontakt z reguły nie interesuje zakup tylko wypisywanie bredni mających na celu podbudowanie swojego własnego ego bo znając życie anonimowość w necie dodaje ci odwagi :)
uhm, musi byc to niezly unikat
lap
http://allegro.pl/armored-warfare-odblokowany-8tier-oraz-4-premium-i6407766294.html
wiecej mi sie nie chce szukac.