https://www.youtube.com/watch?v=gi44c2sxOZ4
Jak widać na zamieszczonym filmie, policja w Polsce zapewnia bezpieczeństwo obywatelom!
Ciekawy jestem jakie były powody utraty kontroli nad radiowozem, usterka czy błąd młodego?
Jaka utrata kontroli?
Probowal się wcisnąć do skretu w prawo przez ciagla i "przesadzil".
Ot taka zwykła stłuczka, jeśli "posterunkowy" poniesie konsekwencje jak zwykły obywatel to wszystko będzie normalnie. Wówczas bez sensu będzie kierunek w jakim poszedł autor wątku, to takie totalne debilne "he he he paczcie jak u nas hwdp, hwdp jeździ...". Żałosne koleś...
Chyba, że stanie się tak, że mimo obrazu z kamery policja zacznie kombinować i wyjdzie z tego absurd: Kierowca renówki będzie winy. Ale póki do tego nie doszło to nie ma co ciągnąc dramy.
W opisie filmu podana jest informacja, że policjant dostał mandat i 10 pkt. karnych.
A z tego wynika, że potrafimy być normalnym krajem.
Tylko Ci kurde ludzie pokroju autora wątku. :P
W takim razie wytłumacz mi, co ja takiego złego zrobiłem, że musisz ,,siedzieć" na mojej osobie?
Chodzi o twoje podejście wytłumaczone zresztą w poście [9]. Sytuacja jak sytuacja, mogła się zdarzyć każdemu kierowcy. Winny dostał mandat, sprawa zamknięta, nic nadzwyczajnego. A ty wpadasz na forum i komentarz "Jak widać na zamieszczonym filmie, policja w Polsce zapewnia bezpieczeństwo obywatelom!".
Napisałem tylko prawdę. A zdanie o bezpieczeństwu dzięki policji, to nie odnosi się tylko do zaistniałej sytuacji w powyższym materiale.
A zdanie o bezpieczeństwu dzięki policji, to nie odnosi się tylko do zaistniałej sytuacji w powyższym materiale.
+
Jak widać na zamieszczonym filmie, policja w Polsce zapewnia bezpieczeństwo obywatelom!
Ta... mistrzu ironii i sarkazmu.
Zakładaj bluzę JP100% i jazda pod blok, łysi koledzy już czekają. A zobaczysz do kogo się zwrócisz jak Ci Twoje wigry 3 spod klatki ktoś ukradnie.
Ten nade mną to tak serio?
planeswalker->Jesteś fanem takich bluz czy kradniesz rowery spod klatek na blokowiskach?
siwy - gdzie ja tu piszę, że jestem JP? Policja jest po to, aby służyć i za to powinien jej należeć się szacunek. Natomiast są sytuacje, w których policja zachowuje się niestosownie, a wręcz KARYGODNIE (sytuacje z nękaniem obywateli; groźby; łamanie przepisów, itp). Policja jest potrzebna, owszem, ale w celu szerzenia dobra, a nie zła.
Z tego co ty tu wypisujesz, to kompletnie świadczy o twoim braku kultury.
Swoją drogą, te gwiazdki przy waszym stopniu, to zostały wam ofiarowane za brak kultury, zgadza się?
siwy
Swoimi postami pokazujesz, ze jestes jeszcze wiekszym idiotą niz autor wątku, mam rozumiec ze jesli ktos nie zgadza sie z Twoim beznadziejnie sformulowanym zdaniem - jest albo zlodziejem albo nosi bluze JP? Genialne!
Koleś... przypomnę co napisałeś w pierwszym poście:
"Jak widać na zamieszczonym filmie, policja w Polsce zapewnia bezpieczeństwo obywatelom!"
I o to chodzi, że jest to przykład z dupy, a z filmu nie wynika to o czym napisałeś. Więc to Ty nie masz szacunku.
Ogame-> Ty się człowieku idź kłócić, że kochasz bardziej konsole niż inni.
Nie będę się z tobą wdawał w dalszą dyskusję, bo nie ma ona żadnego sensu.
spoiler start
A właśnie... Nie zapomnij być dalej wulgarnym! Tak trzymaj!
spoiler stop
Pozdrawiam.
Wow, ale mi pojechales - co ma wybor platformy do grania w gry przy ktorej hobbystycznie spedzam czas, do tego ze Ty jestes idiota, ktorego poglady ograniczaja sie do nazywania innych zlodziejami albo fanami jp?
I tak cud ze nie zostalem na zwany fanem JP albo zlodziejem, lol. nie osmieszaj sie chlopaku, bo chcesz z innych zrobic idiotow a tymczasem sam z siebie robisz blazna.
Mutant - ty tak na serio? :|
Ogame nie masz racji drogi przyjacielu.
Nie mam zamiaru nazwać Cię żadnym JP czy złodziejem. Nie nazwę Cię nawet kretynem, skończonym debilem, żadnym idiotom czy kimkolwiek innym. Po pierwsze Ty już dobrze wiesz na jakim poziomie jesteś (jest to niski poziom) i żadne obelgi nie zmienią nic tu nie zmienią, a po drugie nie chcę mi się, wal się.
Sugeruje pójść drogą kolegi wyżej.
Mutant - ty tak na serio? :|
Srerio... Napisałeś głupotę i teraz zgrywasz debila, że niby nie o to chodziło. A że w społeczeństwie zawsze ludzie się dobierają w pary to ogame Cie wspiera. Zejdzie mi z oczu, bo widok Wasz nie najlpeszy.
Nawet najnizszy poziom, to i tak kilkaset metrow wyzej, od Twojego banalnego zero-jedynkowego, prostackiego myslenia.
Sugeruje pójść drogą kolegi wyżej.
Sugeruje nastepnym razem pomyslec zanim sie zblaznisz.
Ode mnie eot, ale dzieki za chwile rozrywki ;) Dawno nie bylem w cyrku, a taki klaun jak Ty to swietna rozrywka ;)
ludzie się dobierają w pary to ogame Cie wspiera.
Widze ze nawet ta jedna polkula dziala Ci nienajlepiej, skoro widzisz ze ja tu kogos wspieram. Po prostu zobaczylem ze piszesz glupoty, i chcialem to napisac.
Kesik! Ja Cię uprzejmie proszę weź stąd swojego przyjaciela.
Mutant-> On nie potrafi odpowiedzieć na Twoje pytanie. Potrafi za to ukryć post. Mi też jest przykro i ból ściska moje gardło... zostaniemy oboje bez odpowiedzi.
siwy - a co ty chcesz jeszcze wiedzieć? To, że jesteś niewychowany, to przecież sam wiesz, nie kryjesz się z tym. Potrafisz wyzywać od debili. Tego uczyli cię w domu? Tak rozwiązujesz konflikty między ludźmi?
Do czego ty w ogóle dążysz, to nie mam pojęcia. "Tak rozwiązujesz konflikty" - ty je rozpoczynasz, a nie rozwiązujesz. Póki nie przyszedłeś do wątku, to był święty spokój i spokojnie komentarze. Oczywiście... Musiał wejść taki, co wszystko wie najlepiej, przy tym będąc wulgarnym w stosunku do użytkowników.
Mutant - przez nieuwagę policjanta doszło do stłuczki, która mogła się skończyć jeszcze gorzej, gdyby to była bardziej ruchliwa ulica. Dla ciebie sytuacja, gdy ruszasz samochodem i nagle ktoś w ciebie wjeżdża jest normalna? Nie sądzę. Na ulicach czujemy się bezpiecznie, bo mamy wrażenie, że nic złego nie może nas spotkać.
To równie dobrze mógł być wóz strażacki, pogotowie etc. Za kierownicą siedzi tylko człowiek, policja to nie oddział nadludzi, wypadki z radiowozami zdarzają się bardzo często, tu akurat zawinił policjant, ale jak się to ma do ogólnego poczucia bezpieczeństwa, tego wciąż nie wiem.
Może siwy zbyt ostro ubrał to w słowa, ale przecież ma sporo racji.
A zdanie o bezpieczeństwu dzięki policji, to nie odnosi się tylko do zaistniałej sytuacji w powyższym materiale.
A w pierwszym poście dajesz linka, który w ogóle nie jest trafnym przykładem. Policjant zjebał, ale został za to ukarany. Został potraktowany jak każdy inny człowiek zostałby potraktowany. Co to ma wspólnego z bezpieczeństwem i ogólnym zachowaniem policji w Polsce?
Ogame
No nie wiem kto tu robi z siebie błazna. Może człowiek który niczego nie wnosi do dyskusji, ale przyszedł się tylko posprzeczać z innymi?
Zwyczajna stłuczka. Codziennie jest mnóstwo innych i nie wiem co w niej takiego sensacyjnego...
Nie rozumiem o co chodzi w tej dyskusji
planeswalker->Jesteś fanem takich bluz czy kradniesz rowery spod klatek na blokowiskach?
bez komentarza
Chodzi o sam wydźwięk pierwszego posta. "Nasza Polska taka zła, policjanci to debile, w innych krajach na pewno by się to nie zdarzyło" i ogólnie, że niby u nas jest taka patologia. A okazuje się, że ta sytuacja to nic nadzwyczajnego, a winny został odpowiednio ukarany.
Wątek uważam za zamknięty. Niepotrzebna kłótnia się zrobiła...
Wesołych Świąt Wam życzę. ;)
Mutant z Krainy OZ -> To równie dobrze mógł być wóz strażacki, pogotowie etc. Za kierownicą siedzi tylko człowiek, policja to nie oddział nadludzi, wypadki z radiowozami zdarzają się bardzo często, tu akurat zawinił policjant, ale jak się to ma do ogólnego poczucia bezpieczeństwa, tego wciąż nie wiem.
Z definicji policja ma pilnowac przestrzegania przepisow, a jak widac na filmie ten policjant ma w dupie przepisy, lub jest poprostu idiota ktoremu prawko powinni zabrac na zawsze :P Stluczka kazdemu moze sie zdazyc, ale za to co pokazal pan policjant imo oprocz mandatu powinien dostac tez kare dysciplinarna, ale to raczej sie nie zdazy, bo reka reke myje :P
Może siwy zbyt ostro ubrał to w słowa, ale przecież ma sporo racji.
hehe dobre.
Ty tez duzo wniosles do dyskusji, broniac idiotyczne klasyfikowanie ludzi pokazujesz ze jestes na poziomie siwego.
No nie wiem kto tu robi z siebie błazna.
No siwy, Ty tez tak troche. Ale to juz pewnie wiesz.
Może człowiek który niczego nie wnosi do dyskusji, ale przyszedł się tylko posprzeczać z innymi?
Mowisz o sobie? Bo jesli tak to sie zgadza. Ja sie z nikim nie 'sprzeczam', zobaczylem dysfunkcje mozgu i zwrocilem na nią uwagę, jak dorosniesz i zaczniesz miec wlasne zdanie to zrozumiesz ;)
Nie wiem gdzie ty to wyczytałeś z moich wypowiedzi
Aha, czyli teraz bedziesz udawal glupka, masz wiecej wspolnego z siwym niz myslalem.
twój post to kolejne potwierdzenie tego co pisałem wcześniej o wnoszeniu czegoś do dyskusji.
No wiem, tresc mojego posta pokazuje ze gowno wniosles do dyskusji, poniewaz jestes choragiewka ktora nigdy nie ma wlasnego zdania, zazwyczaj obierasz czyjas strone, nie majac pojecia o co tak naprawde chodzi. Spoko, tak jak pisalem - dorosniesz to zrozumiesz ;)
Widzę, że odpisałeś w edycji czyli tradycyjna oznaka próby ucieczki z wątki w taki sposób by mieć ostatnie słowo. A uciekaj sobie.
Oho kolejne domorosle analizy! Odpisalem w tym samym poscie, bo uwazam ze jeden post skierowany do ludzkiej choragiewki, to i tak duzo. Drugi post to juz mogloby byc za duzo.
Ciekawe. Tyle, że to nie ja jestem znany na forum z pisania ścian tekstu o niczym oprócz obrażania innych.
Gdybyś chciał coś wnieść do dyskusji to odniósłbyś się na przykład do postu [38].
Wow to faktycznie sie wysililes, tak dlugiego i skomplikowanego postu to chyba jeszcze nigdy nie napisales, jestem z Ciebie dumny. Tylko co z tego skoro tresc to kolejne domorosle proby analizy, co autor mial na mysli. Jak zawsze bledne.
Nie, nie zgadzam się w 100% z siwym, po prostu napisałem, że ma trochę racji
To troche czy sporo? Bo przed chwila mial sporo racji... Jeszcze chwile i wcale nie bedzie mial racji.
broniac idiotyczne klasyfikowanie ludzi pokazujesz ze jestes na poziomie siwego.
Nie wiem gdzie ty to wyczytałeś z moich wypowiedzi, a twój post to kolejne potwierdzenie tego co pisałem wcześniej o wnoszeniu czegoś do dyskusji.
No wiem, tresc mojego posta pokazuje ze gowno wniosles do dyskusji,
Ciekawe. Tyle, że to nie ja jestem znany na forum z pisania ścian tekstu o niczym oprócz obrażania innych.
Gdybyś chciał coś wnieść do dyskusji to odniósłbyś się na przykład do postu [38].
poniewaz jestes choragiewka ktora nigdy nie ma wlasnego zdania, zazwyczaj obierasz czyjas strone, nie majac pojecia o co tak naprawde chodzi.
Nie, nie zgadzam się w 100% z siwym, po prostu napisałem, że ma trochę racji. Ale to twój problem z czytaniem ze zrozumieniem, piszesz o zero jedynkowym toku myślenia siwego, a sam robisz to samo. O patrzcie, Bezi po stronie siwego!
Widzę, że odpisałeś w edycji czyli tradycyjna oznaka próby ucieczki z wątki w taki sposób by mieć ostatnie słowo. A uciekaj sobie.
To troche czy sporo? Bo przed chwila mial sporo racji... Jeszcze chwile i wcale nie bedzie mial racji.
Przeczytaj dokładnie ze zrozumieniem to dowiesz się w jakiej kwestii się zgadzam.
I czekam na cytat w którym piszę, że zgadzam się z siwym, że nazywa innych jp, złodziejem itp.
Śmieszny jesteś. I do tego wychodzi, że hipokryta.
Ogame-> Stary! Ty zaraz narobisz z tego wrażenia, że możesz komuś pojechać. Chciałbym Ci tylko powiedzieć, że z takiego rodzaju jak Ty biorą się tacy, którzy rozbijają samoloty o skały. Także gościu zluzuj gumę w majtach.
Na koncie premium można edytować post bez ograniczeń czasowych ?
Ogame-> Stary! Ty zaraz narobisz z tego wrażenia, że możesz komuś pojechać. Chciałbym Ci tylko powiedzieć, że z takiego rodzaju jak Ty biorą się tacy, którzy rozbijają samoloty o skały. Także gościu zluzuj gumę w majtach.
Ten opis raczej pasuje do takich ludzi jak ty :)
[40] Oczywiście, że po policji wymaga się zupełnie czegoś innego niż widać na tym filmie, ale powtarzam, policjant to taki sam człowiek jak ja czy ty, to jest zawód wybrany a nie coś, do czego człowiek jest szkolony od urodzenia. Człowiek zawsze jest najsłabszym ogniwem, wypadki zdarzają się każdemu i po prostu tutaj miał facet pecha, że został nagrany a nagranie trafiło do sieci. Został ukarany, przecież zwolnić go za to nie mogą.
[46] Wypadki sie zdazaja to prawda i sa rozne, ale ten wypadek byl spowodowany przez bezmyslnosc lub bycie macho policjantem ktory ma w dupie przepisy i imo powinien dostac zakaz jazdy sluzbowymi samochodami, bo ewidentnie do tego sie nie nadaje. Kupe czasu samochodami jezdze i zdaza mi sie zlamac przepisy, widzialem tez pare wypadkow od banalnych do bardzo groznych, ale takiego manewru zeby wbic sie pod prad i pozniej na hama probowac sie wbic przed auto to nie bylem sobie w stanie nawet wyobrazic :P Ewidentnie debil bez wyobrazni za kierownica i w dodatku policjant :P
Chciałbym Ci tylko powiedzieć, że z takiego rodzaju jak Ty biorą się tacy, którzy rozbijają samoloty o skały.
Jak juz myslalem ze osiagnales poziom totalnego zidiocenia, wracasz z kolejnym postem i udowadniasz ze jest z Toba jeszcze gorzej. Najpierw ludzie sa jp, pozniej sa zlodziejami a teraz porownujesz mnie do masowego mordercy a ogrom tragedii ponad stu rodzin, sprowadzasz do pionka w internetowej dysyksji ktorej nie potrafisz wygrac. Pojebany jestes, serio.
I dlatego jestes stulejarzem, a nie psychologiem.
Normalnie moze i by mnie to zdenerowalo, bo tragedia ludzka (zwlaszcza spowodowana celowym masowym morderstwem) jest niczym do czego powinno sie odnosic - ale wybaczam, taki kretyn jak Ty nie rozumie tak skomplikowanej rzeczy jak myslenie.
siwy346 podszedł do tematu zbyt poważnie, nie wyczuł, iż jest to temat czysto humorystyczny. Za nim wyjechał cały pociąg żali, smutów i wyzwisk. Co wy chcecie tym osiągnąć? Ogarnijcie sobie maila, czy inne GG i tam się napierdalajcie, bo dyskusją tego nazwać nie można.
Jak wspomniałem w innym wątku. Ogame - kierunek psychiatra.
Dzieki, ale przegladajac historie Twoich postow to chyba Tobie by sie przydalo. Masz jakas obsesje na moim punkcie, piszesz o mnie nawet w tematach w ktorych sie nie udzielam. Juz pomijajac stylistyke oraz merytoryke Twoich postow (poziom bazgrolow w publicznych toaletach) to Twoja obsesja na moim punkcie bardzo mnie niepokoi, zwlaszcza ze ciagle Cie zlewam a Ty nadal probujesz zwrocic na siebie moja uwage. Tak wiec masz, ciesz sie, odpisalem na Twoje bzdury ;)
Mysle ze te docinki o psychiatrze moga byc takim Twoim cichym krzykiem i prosba o pomoc, inaczej Twojej obsesji nie potrafie zinterpretowac.
[46] Ewidentnie debil bez wyobrazni za kierownica i w dodatku policjant
To się zgadza, wyobraźni brak, rzekomo jechał na interwencję do tej grupki osób stojącej na chodniku, zachował się jednak bezmyślnie, za co dostał mandat i 10 lub 16 pkt karnych (różne źródła różnie podają), podobno też postępowanie dyscyplinarne przeciw niemu wszczęto. Także sprawiedliwości stanie się zadość, wciąż jednak nie wiem o co chodzi z pierwszym zdaniem w tym temacie. Jak to mówią, jedna jaskółka wiosny nie czyni, jeden wypadek nie definiuje całej polskiej policji.
Najłatwiej wytyka się błędy, jak tylko policja coś zawali to zaraz jest o tym głośno, przerąbane jest być policjantem :)
Jak ja lubię takie wątki, gdzie po pięciu postach robi się pyskówka, a po dziesięciu - regularna awantura. Zasada ta dotyczy większości tematów, to takie polskie odreagowanie kompleksów.
Uwaga! Mam najnowsze informacje. Radiowozem kierował Ogame.
Za spowodowanie kolizji dostał od mamy zakaz bawienia się swoim komputerem i konsolami oraz srogi opierdziel. A jeszcze nie wiadomo czy ma prawo jazdy... To Ci dopiero afera.