Witam
Na moim pendrivie "ukryły" się pliki, mianowicie podpinając urządzenie do komputera są niewidoczne, ale jeśli z poziomu "Mój Komputer" zerknę na ikonkę pendriva - widać że jest on zapełniony danymi (nie zostały one usunięte) Dodam, że stało się tak prawdopodobnie po operacji zgrywania danych na urządzenie. Próbowałem poprzez zaznaczenie ikonki "pokaż ukryte foldery" lecz nic to nie poskutkowało. Nie chce tracić tych danych niepotrzebnie, czy mógłby mi ktoś doradzić co mogę zrobić? Z góry dziękuję :)
A to nie jest czasem ta całą pamięc operacyjna pendrive'a? Wiesz, kupując pendrive 4 gb nie masz całych 4gb do wykorzystania, tylko trochę mniej bo musi się tam jeszcz znaleźć miejsce na programy "obsługujące" pendrive'a.
Usuwałeś dane poprzez formatowanie? Jesli tak, nie powinno tam być zadnych plików.
to skoro pliki są ukryte, a zaznaczasz tak jak na screenie i dalej nic to nie daje to nie wiem co masz zrobić. A w ogóle jak w wierszu poleceń wejdziesz i dir użyjesz to też zero plików? Np. (jeśli pendrive ma literę E) Start -> uruchom -> cmd -> dir e:
I ile MB jest na pendrive zapisanych?
@rzaba89nae @Polzka Obecnie mam 319 MB wolnych z 3,71 GB. Jedyny pliki jaki "widzę" to pliki które zostały wgrane po tym jak mi znikły dane
Mogło dojść do uszkodzenia systemu plików. Dane nadal fizycznie tam są, ale system ich nie widzi np. z powodu uszkodzenia tablicy. Poszukaj programu do odzyskiwania danych z pamięci flash (pendrive'ów, kart SD itp).