Tak sobie odpalilem po kilku zdrowych miesiacach PS3. Chciale mzagrac w swojego BO2 zobaczyc chwile ale musialem wszystko updateowac - jak to po kilkumiesiecznym nieodpalaniu ps3. Wchodze sobie w PS store i widze cos jak 1day digital, dalej miedzyinnymi CoD Ghosts co ostatnio widzie i ma dobre opinie. Myslac, ze wallet mam pusty to w razie czego transakcja nie przejdzie, myslac ,ze 1 day digital to moze w zwiazku z black friday 1 digital free ( jak to zawsze bylo ) Dalem do wallet i mimo, ze 0 to transakcja przeszla. Gra kosztowala cos okolo $115 wersja hard czy cos takiego i wlasnie mi sie downloaduje.
Tak siedze i sie zastanawiam czy oby na pewno nie zaplacilem za nia normalnie czy rzeczywiscie jest dzis darmo.
Wiecie cos moze o tym ?
Narazie nie chce mi sie zagladac na karte
Kurde. A cofnac sie juz nie da? :)
Szkoda bo do grania mnie nie ciagnie i zwykla strata czasu. No ale do konca tygodnia bede sie nudzil wiec moze pogram troche.
Z reszta tak pomyslalem ,ze jakby mieli dac to zwykla wersje za $50 a nie hard najdrozsza nie wiem w sumie czym sie rozni z wyjatkiem wartosci $$
Jak zle? Przeciez napisal, ze go gra zainteresowala ;)
Ale to widac jeden z tych userow co klika na pałe 'tak, tak, tak' i sie potem dziwia czemu maja tyle toolbarow czy syfu na kompie ;)
Ale to widac jeden z tych userow co klika na pałe 'tak, tak, tak' i sie potem dziwia czemu maja tyle toolbarow czy syfu na kompie ;)
O co chodzi bo nie kumam ?