Zaciekawiło mnie, czy nie będąc zalogowanym przez ten czas ranga mi wzrasta.
Jak pamiętam 4 lat temu, trzeba było z pewną regularnością udzielać się na forum:)
Widzę wątek "Czy forum GOL "umiera"?" ale tak zawsze było, dla części użyszkodników którzy obserwują odpływ wartościowych osób dbających o poziom forum.
Chciałem dać kategorię #offtop / #hydepark ale takiej nie znalazłem. Teraz jak wracam do tej linijki po napisaniu całego postu, myślę, że przydałaby się kategoria #nostalgia :)
Pamięta ktoś jeszcze ten filmik?
-->>> https://www.youtube.com/watch?v=PQHNcQUUHYc
Dla kogoś tutaj obecnego motywy nieobce?
"rzuć w nią truskawką","wypożyczenie kajaka, wypłynięcie na jezioro i zniszczenie wiosła" albo tematy z prośbą o wymyślenie imienia dla chomika/innego zwierzątka.
Wszystko w filmiku.
Miło się wraca, zawsze się miło wraca, mimo, że mnie nikt nie rozpozna :D
Zapraszam do komentowania jeśli ktoś się tego chce podjąć.
Właściwie to 3 lata, 1 miesiąc i 20 dni ale co ja tam wiem...
:P
Witaj spowrotem.
Kuźwa, Maviozo, zrób jakiś nowy klip, bo ten jest już zajechany jak kartoflisko pod Donbasem.
sam zalogowalem sie po jakiś 5-6 latach :)
"rzuć w nią truskawką","wypożyczenie kajaka, wypłynięcie na jezioro i zniszczenie wiosła" albo tematy z prośbą o wymyślenie imienia dla chomika/innego zwierzątka."
wszystko oprócz chomika pamietam
z tym kajakiem to nie był Stanson ?:D
Byl. Warto dodać, bo mało kto o tym wie, ze stanson jest dzis wiceministrem gospodarki
"wypożyczenie kajaka, wypłynięcie na jezioro i zniszczenie wiosła"
Cos jednak slabo pamietasz:>
Warto także wspomnieć, bo stanson nigdy o tym nie mówił, że ma córkę, napaloną żonę i volvo
to może ja wyprostuje , łodka sobie lezała a stanson z niej skorzystał ale połamał wiosła . jako ze wlasciciela nigdzie nie widział to zostawił sprzęt na brzegu , potem pochwalił sie opowieścia z wakacji na jakims forum (GOL ?) i gość go namierzył :)
100 wątek o wiosłach, naprawdę nic wam się w życiu od tego czasu nie wydarzyło?
Starocie z wiosłami....ehhh
Najlepsze lata forum was ominęły, batman na wigilii, ufo na polu, wyczyny blizzmana, kłotnia smugglera z mirencjum, sto2003, 5 zł spadające z sufitu, miłość tworzy grawitację....to są klasyki
Penisie jednorożca, tyle tvgry produkuje filmików, że ja tu jestem niepotrzebny :)
Zresztą, motywacji ni ma, czasu ni ma, gwiazdek ni ma, ba, nawet gdybym jakimś cudem znalazł na to czas i motywację, to nie bardzo wiedziałbym nawet o czym to by miało być. Nie ma fajnych tematów do zrobienia.
Wszystkie charakterystyczne osoby, to te same, które już były, a mnóstwo się wykruszyło.
hakirek ---> pomarz sobie jeszcze :)
Dużo osób z tego forum pewnie się na wykop przeniosło i inne tego typu popularne strony...
A pamiętam 2007/08 jak żywo było na GOLu ;) Teraz to już nie to samo.
[1]
A jak Ci powiem, że nadal mam ten klip gdzieś na kompie? ;)
Damn. Teraz to już nie to samo, gdzie się podziały tamte prowokacje? :d
fajne dawne czasy ;)
Mistrz o wioseł się jeszcze tu udziela ? (wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi)
ej kurcze kurze, nie jestem starym bywalcem ale kilka dziwnych akcji pamiętam.
np. jak Jordana potrącił jakiś kierowca na mieście i pisał na tym forum, żeby się dowiedzieć czy Jordan przeżył :)
Sam lubię to forum i uważam, że istnieje tu kilka wartych uwagi wątków, rozmów, karczm.
i volvo i "malego mieczyka" i chyba wielu innych z nadzieja na "chyba" pozdrawiam wszystkich seniorow statusu forumowego oczywiscie
Co Was tak wszystkich na wspomnienia wzięło?
Do roboty! Do dzieci! Do garów!
Czy chodzi Wam o reaktywacje starych ekip? Jestem za.