http://i.imgur.com/Prn1y.jpg
To jest genialny photoshop czy dwa zdjęcia na których panienka stoi w takiej samej pozie? Bo ja nie mogę dojść do prawdy...
To zapewne rysunki.
dwa zdjęcia.
Chyba że i ona i on zostali wklejeni, bo ona jest przesunięta nieco na obu zdjęciach.
2 zdjęcia..
- jest przesunięta troche
- jej lewa noga na 2gim jest bardziej schowana
- grzywka
- na drugim zdjeciu jest koles;)
wyglada jak dwa kadry/ dwie foty - oba maja rozne oswietlenie (acz i to w PS mozna zmienic), takze dziewczyna jest nieco inaczej umiejscowiona wiec sa to dwa rozne zdjecia zgaduje (jedynie filtr ziarna filmowego mi tu nie do konca pasuje - tzn. z pewnych powodow ktos go dodal - lub - zasadniczo tej jakosci sa foty)
Grzywka to żaden argument, zawsze można wkleić/wyciąć co nie co.
Ale jeżeli to photoshop, to które zdjęcie było pierwsze? Gość został wycięty czy wklejony. Bo po prawej mamy widoczny kawałek wiatraka sufitowego i nogi, a tego po lewej już nie ma.
tzn. jesli cos tu zostalo wklejone to wlasnie ta laska -) zarowno na 1 jak i na 2 zdjeciu ale jak mowie wyglada na dwa rozne kadry.
Nie no, to muszą być dwa zdjęcia:)
2 zdjecia patrzcie na nogi
tak wygladaja na dwa rozne zdjecia (ujecie inne nieco i oswietlenie takze - laska natomiast wyglada nieco "na sztywno zafixowana" ale byc moze taki wlasnie byl zamiar autora - w sumie pomysl i tak fajny a efekt bez wzgledu na historie obrobki lub jej brak robi wrazenie)
2 rozne zdjecia
Dwa różne zdjęcia i co więcej dwa różne kadry - minimalnie się różnią ale jednak. --->
Czarny kolor jest tam gdzie się pokrywają zupełnie, inny kolor tam gdzie nie.
Przecież te foty można było zrobić w odstępie 5 sekund. I najprawdopodobniej tak było.