Szukam pewniej gry pamiętam że w tej grze posiadało się takie wirujące ostrza którymi prawdopodobnie można było rzucać jako broń białą. Był karabin na kołki które przybijały zombie do ściany. I pamiętam że była walka z takim wielkim bossem.. Wiem że strzelało się tam do zombie wiedźm itp Wie ktoś co to za gra? Bo ja za nic nie mogę sobie przypomnieć :/ I tak żeby nie śmiecić wątkami czy kojarzy ktoś symbol/logo takiego jakby sierpa z kropką w środku? Jeśli tak to prosił bym o odpowiedź
painkiller?
Painkiller na bank własnie gram ! W biedronce teraz kosztuje 9,99 i to 5 czesci :)
ja kupilem black edition i chyba na początek to najlepsze , bo sama podstawka z dodatkiem to zajebista sprawa :)
A zna może taką grę jakby z przyszłości w której grało się chyba kobietą i miało się takie wielkie zbroje lekką średnią i ciężką. I na początku było się chyba na jakimś statku kosmicznym
Z opisu wynika podobieństwo do okładki soulstorma ale to raczej nie to ?
[link]
Niee to nie to ;d Pamiętam że grę miałem z gazety CD-Action ale to było dosyć dawno temu ;o O ile się nie mylę to można było latać chyba ciężką zbroją