Można przelewem tradycyjnym przelać pieniądze na konto w PayPal? Jak tak to jak?
W palu jest pofany normalny nr konta. ..
sorry za błąd, da się jest tam podany nr konta i po prostu zrób przelew na to swoje subkonto z priv konta.
Nawet jeśli przelew tradycyjny będzie robiony na poczcie nie mając konta w banku? Tylko gdzie ten numer, dane....
Zaloguj sie do pay pal i wejdz w Płatności i znajdziesz nie bądz fujara źycie to nie bajka chłopie
@Lateralus PayPal to usługa połączona z kontem bankowym. Nie da się na niego wysłać pieniędzy poprzez pocztę. Aby to zrobić musisz przesłać kasę przelewem tradycyjnym na swoje konto bankowe, które jest połączone z twoim kontem PayPal a później z niego dopiero na PayPal.
@IT-CA Da się przelać kasę ze swojego konta bankowego ale nie, że idziesz na pocztę i robisz to przelewem tradycyjnym.
no przeciez ja to wiem
@up To po co mu piszesz, że się da? Jemu chodzi czy się da zrobić na PayPala zwykły przelew na poczcie czy w banku poprzez taki druczek --->
napisałem mu jak moźe zrobić to wiadomo z mojej odp. źe inaczej się nie da......
oj chłopczyku uwaźaj