Witam wiernych czytelnikow moich opowiesci.. ale dzis dla odmiany NIC nie napisze.. oprocz tego ze
Trasa przebiegala przez:
Polska, Niemcy, Francja, Hiszpania, Portugalia, Belgia, Holandia
Odleglosc
7600km
Roznice temperatur 2- 33 *
14 dni
zreszta sami zobaczcie ;) http://www.youtube.com/watch?v=rFWBz25okKM
to jednorazowy filmik od kolejnej trasy powracam do pisania
info dla nowych uzytkownikow - wszystkie poprzednie opowiesci znajduja sie w archiwum
no nareszcie, już miałem pytać w wątku 10-cio latków co z nowymi przygodami Tin... Morbusa :)
Zenedon => jest info pod licznikiem wyświetleń :) http://www.youtube.com/watch?v=7Nn9sD8ONe0
60 wyświetleń
Przesłane przez Czarny85stw dnia 29 paź 2011
opis jest niedostępny
Głosy na tak: 2 Głosy na nie: 0
Wykonawca: Muse
Kup: Kup utwór „Supermassive Black Hole”
Supermassive Black Hole
ogolnie to nie wiem juz jaka muze dawac bo wladze yt czesto mi blokuja glos :> co widac na moich pozostalych filmikach na koncie
Jak Ci ludzie wytrzymują w tym małym miasteczku, jak im przejeżdżałeś metr od okien.
mirencjum - ja sie modlilem zeby tylko balkonow nie mieli ;) zreszta sami widzicie ze tam nikt po drodze nie chodzi... wszystko z domu pakuje sie prosto w auto..
a ta droga miedzy domami to juz jest "obwodnica" bo skrecilem we wczesniejsza tak jak na mapie to bylo do 3,5t..
Morbus ile ten film zajmuje ?
Moglbys w sumie jakas opowiastke walnac bo swietnie sie czyta (ło) ...a ja nie czytam prawie niczego. :P
film zajmuje 349mb..
skoro tak nalegacie to napisze cos na kolejny weekend bo zdaje sie ze we wtorek w nocy po zakazie jade ;/
A nie zastanawiales sie czasem nad tym, by kogos na wycieczke zabrac ze soba ? ;]
chetnych na wycieczke mam sporo ;) jednak nikt nigdy sie nie wybral... ja zawsze odradzam :) taka prawda ze to nic ciekawego i meczarnia
Ja tam z moim ojcem przez 10 lat jeździłem w wakacje, kawałek Europy zwiedziłem i dla mnie wręcz przeciwnie, wyjazdy były bardzo ciekawe i na pewno nie męczące ;p
widze ze tekst cieszy sie wieksza popularnoscia wiec chyba powroce do starej formy..