Zastanawiam sie czy jest jakas strona, gdzie moge znalezc opinie pracownikow o pracodawcach w Anglii? W Polsce taka www jest np. gowork.pl. Znalazlem kilka, ale wiekszosc marna.
Dziekuje.
PS. Zastanawiam sie tez jak wyglada atmosfera w roznych agencjach interaktywnych i na szeroko pojetym polu informatycznym, pewnie duzo lepiej niz w Polsce i nie ma co sie cykac? Mowie o robotach typu junior/entry-level, bo nie jestem zadnym pro, najwyzej sredniej klasy specjalista (ok. 2 lat doswiadczenia).
w tego typu agencjach podstawa to jezyk, bo entry level juniora to znalezc mozna szybko, nie sa oni zadna wartoscia dla firmy tak naprawde, jedynym handicapem kiedy jezyk nie jest najlepszy jest bycie specjalista.
Jezeli nie masz zadnych referencji, ratuje cie tylko portfolio, jednak firmy srednio lubia ludzi "z ulicy".
Nie wiem jaka branza "informatyczna" to twoja dzialka, jednak po raz kolejny, jako entry level to mozesz znalezc w agencji co najwyzej fuche jako data clerk czy inne badziewie.
Lutz, w wielkim skrocie LAMP :) Czyli mam rozumiec, ze latwo nie bedzie? Bo w necie widze w pizdu ofert, dla ktorych spelniam wymagania w 100% a nawet ponad norme.