Witam
Ostatnio zastanawiałem się nad kupnem okularów dla graczy, ponieważ zauważyłem że podczas dłuższego korzystania z komputera odczuwam ból, mam przekrwione oczy i ogólnie nie jest przyjemnie. W googlach znalazłem kilka ciekawych produktów, lecz każdy z nich posiada żółte szkła. Tak, żółty kolor jest moim znienawidzonym kolorem, patrzeć się na niego przez długie godziny to dla mnie tortury. Dlatego mam pytanie, czy ktoś używa, zna okulary które miałby przeźroczyste szkła? I czy w ogóle warto je kupować, czy lepiej zaopatrzyć się w zwykłe okulary?
Nie lepiej zakupić zwykłe, najtańsze oprawki i szkła z antyrefleksami, wzglęgnie najzwyklejsze krople do oczu? Nie musiałbyś płacić 399zł. Ty myślisz, że jakiś tam Gunnar, firma nie wiadomo skąd, posiadła tajemnicę niedostępną okulistyce? Pomyśl. W sieci w niektórych komentarzach z "okularami dla gracza" rozprawili się już nawet optycy.
Podpisuję się pod postem emila - Kiedy ma się problem z oczami idzie się do okulisty a nie internetowej przychodni.
60% osób spędzających dużą ilość czasu przed komputerem ma problem z oczami. Liczyłem na wyrażenie opinii na temat tych okularów, jak się sprawdzają czy naprawdę gra się w nich lepiej, czy są warte swojej ceny itd. Dziękuję za wszelkie starania. Temat do zamknięcia.