Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Okulary dla graczy

02.12.2012 15:35
1
Morthes
4
Junior

Okulary dla graczy

Witam

Ostatnio zastanawiałem się nad kupnem okularów dla graczy, ponieważ zauważyłem że podczas dłuższego korzystania z komputera odczuwam ból, mam przekrwione oczy i ogólnie nie jest przyjemnie. W googlach znalazłem kilka ciekawych produktów, lecz każdy z nich posiada żółte szkła. Tak, żółty kolor jest moim znienawidzonym kolorem, patrzeć się na niego przez długie godziny to dla mnie tortury. Dlatego mam pytanie, czy ktoś używa, zna okulary które miałby przeźroczyste szkła? I czy w ogóle warto je kupować, czy lepiej zaopatrzyć się w zwykłe okulary?

02.12.2012 15:36
emil kuroń
2
odpowiedz
emil kuroń
68

jak masz problem z oczami to idź do okulisty...

02.12.2012 15:50
reksio
3
odpowiedz
reksio
218
Pies Pogrzebany

Nie lepiej zakupić zwykłe, najtańsze oprawki i szkła z antyrefleksami, wzglęgnie najzwyklejsze krople do oczu? Nie musiałbyś płacić 399zł. Ty myślisz, że jakiś tam Gunnar, firma nie wiadomo skąd, posiadła tajemnicę niedostępną okulistyce? Pomyśl. W sieci w niektórych komentarzach z "okularami dla gracza" rozprawili się już nawet optycy.

02.12.2012 15:54
Mada Fakir
4
odpowiedz
Mada Fakir
87
Sweet Transvestite

Podpisuję się pod postem emila - Kiedy ma się problem z oczami idzie się do okulisty a nie internetowej przychodni.

02.12.2012 17:38
5
odpowiedz
Morthes
4
Junior

60% osób spędzających dużą ilość czasu przed komputerem ma problem z oczami. Liczyłem na wyrażenie opinii na temat tych okularów, jak się sprawdzają czy naprawdę gra się w nich lepiej, czy są warte swojej ceny itd. Dziękuję za wszelkie starania. Temat do zamknięcia.

02.12.2012 18:13
SULIK
6
odpowiedz
SULIK
262
olewam zasady

Rób więcej przerw i nie będzie problemu z oczami

Forum: Okulary dla graczy