Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: odtwarzacz na TVGRY.pl nie wyświetla filmów

18.06.2012 10:14
1
Barney33
8
Legionista

odtwarzacz na TVGRY.pl nie wyświetla filmów

Witam!
Od kilku lat mam problem z odtwarzaniem filmów (gameplay) na Gry-Online a dokładnie na TVGRY.pl
Posiadam Mozilla Firefox ale to nie wina przeglądarki bo znajomi mają tez tą przeglądarkę i nigdy nie mieli problemów, ale do rzeczy... kiedy wybieram sobie jakiś film do obejrzenia i po kliknięciu na start - wyskakuje po środku ekranu okienko buforu i tak bez końca stoi na 0%. Odświeżanie nic nie daje a adobe flash player miałem zawsze zainstalowany i zawsze aktualizowałem ale to nic nie pomaga.
Proszę o pomocne rady.
Ps: W razie prośby o dodatkowe informacje sprzętowe lub sterowniki zapodam jeśli będą potrzebne.

18.06.2012 10:31
Marcio
2
odpowiedz
Marcio
119
Legend

odinstaluj flasha i zainstaluj go ponownie

18.06.2012 14:48
3
odpowiedz
Barney33
8
Legionista

Odinstalowałem Adobe Flash Player , przeczyściłem rejestr i zainstalowałem na nowo Flash, ale nic to nie dało skutki te same!
Przecież nie możliwym jest, żeby się tak działo i nikt nie umiał mi pomóc.
Pisałem już kiedyś o tym problemie i na forach i znajomych się pytałem i nikt nie potrafi mi pomóc?
Przecież to nie jest wymyślanie nowego systemu aby to był tak zagmatwany problem z którym nie idzie sobie poradzić, musi gdzieś tkwić przyczyna, już nie mam sił, jak jeszcze możecie mi pomóc?

18.06.2012 14:57
Bartimaeus
4
odpowiedz
Bartimaeus
119
Czyżyk

Może sam spróbuj na innej przeglądarce odtworzyć te filmy.

Forum: odtwarzacz na TVGRY.pl nie wyświetla filmów