Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Odtwarzacz filmów - problem

31.12.2011 17:00
1
DzIMI15
82
The Collector

Odtwarzacz filmów - problem

Witam. Mam problem z moim odtwarzaczem filmów AllPlayer, oraz z Windows Media Player. Mianowicie - ostatnio program (AllPlayer) poprosił mnie o aktualizację. Zatwierdziłem, po czym wystąpił jakiś błąd podczas tejże aktualizacji. Skutkiem czego jest, że przy każdej próbie odtworzenia filmu, występuje następujący błąd: "Plik używany przez inny program w trybie wyłączności - Wyłącz ten program, aby obejrzeć plik w ALLPlayerze!
Jeżeli jest to plik AVI możesz spróbować odtworzyć go dzięki opcji FIXAVI. Chcesz spróbować?"
Problem tkwi także w tym, iż nie mam pojęcia czy rzeczywiście plik ten jest używany przez inny program (nie mam bladego pojęcia który to może być). Natomiast po kliknięciu "Yes" program próbuje go naprawić, jednak bezskutecznie. Na koniec dodam tylko, że mimo iż każda próba włączenia filmu kończy się tym samym błędem, to nie działa poprawnie jedynie obraz, a dźwięk leci w tle jak gdyby nigdy nic... Podobnie jest z Media Player'em, tylko tam nie wyskakuje żaden komunikat... Naprawdę nie wiem co robić, reinstal programu jakoś nie pomógł (choć nie wiem czy został on do końca poprawnie przeprowadzony, gdyż mam już na kompie niezły burdel z tymi AllPlayerami...)

31.12.2011 17:40
PanSmok
2
odpowiedz
PanSmok
258
Legend

wypadaloby powywalac kodeki i poinstalowac wszystko od 0...

Forum: Odtwarzacz filmów - problem