Witajcie, wie ktoś może czy jest szansa na znalezienie oddziału banku (PKO BP) czynnego w Niedzielę? (Poznań)
Z pewnych względów nie korzystam z karty a bardzo mi potrzebna gotówka na "zaraz"
wszędzie banki w niedzielę zamknięte
Sprawdziłem na stronie PKO BP, faktycznie tak jest. Nigdzie dziś nic w oddziale nie zrobisz.
Bank w niedzielę? Przelej jakiemuś kumplowi i poproś by ci wypłacił.
Akurat są oddziały niektórych banków czynne w niedziele. Głównie chodzi o "galeryjne" placówki.
Właśnie z tego co zauważyłem większość banków prywatnych (skrót myślowy, myślę że wiadomo o co chodzi) ma swoje czynne oddziały dzisiaj, ten jedyny państwowy nie.
A od konta internetowego tymbardziej się bronie :) (W prawdzie nie siedzę w IT ale mam znajomego pracującego przy zabezpieczeniach właśnie takich aplikacji- facet nie ma konta internetowego, karty ao projekty wysyła paczką- i to mi starczy)
Może ktoś zaznajomiony z tematem sie wypowie.
Jeżeli to ma być duża wypłata w oddziale, to i tak trzeba ją parę dni wcześniej zapowiedzieć.
A od konta internetowego tymbardziej się bronie :) (W prawdzie nie siedzę w IT ale mam znajomego pracującego przy zabezpieczeniach właśnie takich aplikacji- facet nie ma konta internetowego, karty ao projekty wysyła paczką- i to mi starczy)
Nosi aluminowy kapelusz? :)
Nie martw się, mam konto w Banku Zachodnim WBK, a ich oddziały nie są czynne nawet w soboty. Żaden. Tutaj nie ma reguły, czy prywatny czy państwowy.