Jak w tytule, mam kod karty za 45 funtów do PSN... niestety moje konto jest zarejestrowane jako polskie więc kod nie działa. Stąd moje ogłoszenie. Jeśli chodzi o sposób przekazania to oddam chętnemu, który upewni się, że karta się nie zmarnuje. Co chcę w zamian? Cóż fajnie by było się dogadać żeby ktoś kupił w zamian polską kartę bądź zwyczajnie przelał mi kasę na Paypal - co do kwoty to zapewniam, że się dogadamy tak, żeby się opłaciło... :)
up
Co to znaczy oddam tanio?
Czy nie wydaje ci się że to jest sformułowanie wewnetrznie sprzeczne?
@Bac02: Wiem, że mogę założyć brytyjskie konto ale szczerze mówiąc średnio mi się widzi skakanie między kontami a do polskiego mam przypisanych ponad 100 różnych tytułów w cyfrowej dystrybucji (sporo z PS+ ale nie tylko)
@WrednySierściuch: Widzę, że puryści językowi czuwają. Zdaję sobie sprawę, że sformułowanie jest nie do końca poprawne jednak wydaje mi się, że moja intencja pozostaje jasna.
Żeby była jasność. Wyżej się pomyliłem: wartość doładowania to 25 funtów (45 to koszt w dolarach z pewnego sklepu). Jak ktoś jest zainteresowany to z chęcią się dogadam tak, żebym ja coś jednak z tego miał a i potencjalny chętny był "do przodu" względem standardowych kanałów dystrybucji. Chce ktoś?
Sprecyzuj ile chcesz za ten kod?
Odezwij się na moby04 (at) gmail (dot) com to się pewnie dogadamy.