https://www.youtube.com/watch?v=DWskqEQ7bys
Odpowiedź na to odwieczne pytanie została odnaleziona!
Zawsze na nożyczki mówiłem nożyczki, nigdy nie spotkałem się z wyrażeniem "Obcinaczki" :D
Bo obcinaczki to nie nożyczki, jak zawsze błyszczysz swoją ''wiedzą''.
Równie dobrze mógł wziąć sekator i zacząć nimi obcinać paznokcie. Są specjalne małe nożyczki z zakrzywionym ostrzem które moim zdaniem lepiej obcinają paznokcie niż te obcinaczki.
Także ja zawsze:
Nożyczki >>>>>>>>>>>>>> Obgryzanie >>>>>>>>>>>> Zapuszczenie jak jakiś niedźwiedź >>>>>>>>>>> Obcinaczki
[3]
Filmiku nie oglądałem bo mam net na limit, więc myślałem że te obcinaczki to nazwa nożyczek. Bezsensownych filmików nie oglądam ;)
<<<-------
jak zawsze błyszczysz swoją ''wiedzą''.
Tymczasem Ty nawet nie iskrzysz
Kończ waść wstydu oszczędź
Tylko tyle potrafisz powiedzieć bo nie wiem co to obcinaczki? :P
Wymyśliłbyś coś swojego a nie klasyki powtarzasz :|
SoLUffka
Beznadziejny kanał i głupie filmiki. 0/10. Nie chcę mi się nawet pisać co w nim jest beznadziejnego, bo mi się nie chcę, za dużo pisania, a poza tym rozpisałbym się, a ty i tak byś prowadził ten biedny kanał. Może, któryś z GOLowiczów zrecenzuje ten kanał i być może zniechęci cię do kręcenia takich głupot typu: Życiowe mądrości o których każdy wie.
A tak w ogóle to ja to zawsze nazywałem obcinaczem do paznokci, a nie obcinaczką. Pierwszy raz coś takiego słyszę.
A ty bizon zastosuj się do [7].
Również się poddaje- poziom merytoryczny tego kanału to kompletne dno i nie mam siły oglądać takich pierdół, pytanie tylko czy mu nie żal robić z siebie kretyna.
Nie potrafię zrozumieć fenomenu nagrywania swojej mordy na YT. Kogo obchodzą przemyślenia randomowego użytkownika internetu? Trzeba nie mieć własnego życia i sporej części mózgu, żeby tracić na to czas.