Witam. Pól roku temu kupiłem Battlefielda 3. I żałuje. bo lata tylko na minimalnych i to 18 fps.. Więc słabo. I mam pytanie czy pójdzie mi Battlefield Bad Company 2 na średniej? Albo bez przycięć chociaż żeby to wszystko było płynne i żebym w końcu miał przyjemność z gry. Bo wcześniej ściągnąłem BF 3 i grałem na singlu i wszystko ładnie a przy orginalnej wiesza się nawet na singlu a na multi to porażka. I czy to samo jest w związku z BF Bad company 2?
i3 2350M 2.3 Mhz
GeForce 610M
4gb ram
Pobierz pirata i sprawdź. Chociaż powinno działać, ale na takie full-średnie bym nie liczył.
sprobuje ściągnąć. dodam, że to laptop acer 5750g
Możesz spokojnie próbować.
Jeśli ta karta jest lepsza od Radeona 4750 lub GeForce 9600 (na których grałem sporo w BF:BC2) to będzie dobrze.
I również współczuję wtopionej kasy na BF3. Za 25zł (tyle kupiłem w promo na Origin) naprawdę warto.
Przy czym u mnie gra zaczęła się dławić w multi wraz z kolejnymi patchami. Nie wiem czy teraz jest lepiej, nie chce mi się ściągać przez Origin tych 22GB...
Cholera, chyba idę instalować BC2...
noo niestety ja dalem razem z premium 130... takze troche mnie to wynioslo. Zobaczymy jak to będzie. NA razie ściągne.
Mnie na i3, 8GB ramu i GT630 śmiga na wysokich, więc Tobie na tych średnich też powinno. Oczywiście bez AA i AF.
no i tak działało na początku na srednich. PO instalacji samo dopasowywuje grafike. I było w porządku tylko chyba po jakiejś aktualizacji bo od tamtej pory non stop problemy... :/ i nic nie daje. nowe stery optymalizowanie zmniejszanie ustawien. nadal nie jest to ta sama plynnosc. Pozniej znowu aktualizacja i tak samo 18 fps. Nie mam pojecia. Co sie dzieje. PRzedmuchałem tez lapka. Moze to wina wzmacniacza bo zawsze na nim grałem bez baterii.
a jaki masz dokladnie procek? a 610m jest lepsza niz GeForce 9600?
wzmacniacza? O_O
skoro grałeś na baterii to zapewne miałeś włączony tryb oszczędzania energii czyli i procesor i karta graficzna nie działały na 100% możliwości, inna sprawa, że GF 610M to nie bardzo karta do gier ;)
lekka pomylka. chodzilo oczywiscie o ładowarke. nie gralem na baterii. była wypięta. a tryb ustawiony na wysoką wydajność.