Mój obecny telefon zaczyna mi powoli wariować więc chce zmienić na nowy a że nie siedze w tym temacie zbytnio zwracam sie do was Golowicze o pomoc :)
Zastanawiam sie nad zwykłym telefonem ( nie żadnym smartfonem ) bez żadnego dotyku , same klawisze .
Z internetu w telefonie pewnie nie będe korzystał , GPS może byc ale nie musi.
Telefonu używam głównie do pisania i dzownienia.
Cena tak do 800 zł.
EDIT: I najlepiej żeby miał dobry aparat 5Mpix co najmniej.
Nokia E52? No, ale za 800zł to możesz wyrwać Samsunga Galaxy S. Smartfon jeden z najporządniejszych. Chyba, że chcesz koniecznie klawiaturę (wysuwaną) to HTC Desire Z. Mając do wydania 800zł poszedłbym w smartfony w szczególności jeśli zależy Ci na GPS.
Pomyśle chyba nad HTC DESIRE Z lub C.
Dawajcie jeszcze jakies ciekawe propozycje .
HTC Desire Z mogę Ci sprzedać używam go już lekko ponad pół roku (1 właściciel) więc gwarancja jest jeszcze na spory okres czasu :) a Sprzedaje dlatego ponieważ poluje na używkę galaxy s III lub nowy SII.
A gdybyś zdecydował się na nowy Desire Z z "salonu" to mogę Ci polecić ten model bo jest naprawdę bardzo udany a pisanie na nim sms to czysta przyjemność :)
Nokia E72 ?
Nokia E72 ?
Skoro nie potrzebujesz smartfona i internetu nie będziesz używał to nie ma sensu brać HTC.
Jeśli zależy ci na tym GPSie to weź Nokię E52. Jeśli obejdziesz się - weź jakikolwiek telefon bez zaawansowanego systemu operacyjnego, bo po co?