up
W końcu normalna fryzura, teraz wygląda jak Dylan z BH90210. Muzyki nie oceniam, bo to nie moje klimaty.
Ostatni jego teledysk jaki oglądałem to był chyba "baby", w tym się trochę zmienił (mówię o wyglądzie) przede wszystkim to nowy fryz.
W sumie to skąd on się urwał? Jakim sposobem w tak krótkim czasie i młodym wieku zrobił się takim super rozpoznawalnym chłopaczkiem? Wytłumaczy jakiś fan?
Bo g...no to tutaj dajesz? Już było o nim tak cicho i wszyscy byli zadowoleni ,a ty musiałeś to zepsuć.
Przypomina mi tego pana - http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0
Thermometrr - Co tam dziewczyny... Samochody się liczą!
a więc tak obiektywnie:
1. dupy zaiste
2. bit zaisty
3. fryz zaisty
4. to jak spiewa i o czym pomijam :D można założyć, że napisał bym antonim do zaiscie, tylko ze jest "trochę" wulgarny
5. jakby wyjebac a capella i wstawic tam cos innego to zaiste by bylo :)
[10] jestem wielkim fanem i z tego co slyszalem to wrzucal filmiki na jutuba jak spiewal, jakis producent go wyczail, w metalcore sie nie sprawdzil i nagral Baby i teraz mamy :)
Niezły wokal. Niezła piosenka. ( Słowa oczywiście denne/ tak samo teledysk, ale sama nuta wpada w ucho)
Bieber ma nowe dziewczyny. Nieodwołanie fanki tracą swego miałego chłopca, zyskując zaraz nowe wcielenie muzycznego walcownika damskich serc. Justin T., sorry, Bieber wykłada nam swoje obietnice, pozwalając doznać jednocześnie dysonansu poznawczego na myśl o ostrym gum spopielaczu wprawiającym w drżenie struny na gitarze. Dziewczyna ładna i zadowolona, więc na nic zdadzą się niepotrzebne metakomentarze. JB w między czasie delikatnie rozpędza refren wprawiając biodra jej i innych w ruch. Jestem twoja.
-Miranda Cosgrove, maj 2012
Tak jak przypuszczałem. Bieber pójdzie tą samą ścieżką co JT, tyle że o tym młodszym Justinie jest głośniej. Czy tego chcecie, czy nie, stanie się dla kobiet ideałem mężczyzny i ikoną popkultury. Faceci też się w końcu przekonają, kiedy zacznie śpiewać o "dojrzalszych" sprawach i złapią się nie jeden raz jak będą instynktownie kiwać głową w rytm muzyki, słuchając go np. w radiu podczas jazdy samochodem (to będzie nieuniknione).
Justin Bieber zaczynał na youtube (tak mi się wydaje), a pierwszy raz zobaczyłem go w tym filmiku - http://www.youtube.com/watch?v=ko8gepM8MBU jak miał 14 lat. Widocznie nie tylko ja widziałem w nim potencjał. Jednak sam byłem zdziwiony, że tak szybko się przebił.
Nie słucham go na co dzień, bo jego muzyka jest jeszcze skierowana do młodszej grupy docelowej (jaki facet utożsamiałby się z nastolatkiem?), ale jak już mówiłem... Niedługo zmieni swój repertuar.
Całkiem spoko. Wszyscy spinają dupy , a chłopak ma pewnie każdą pannę na zawołanie , masę kasy i długą karierę przed sobą. Sam go nie słucham , ale ta piosenka zła wcale nie jest. Widać że większość osób cierpi na masową modę na hejt wymierzony w ww.
[22] podpisuje sie rekami i nogami, normalna gwiazda jak mnostwo innych, nie wiem czemu akurat w niego jest kierowany masowy hejt...a melodia piosenki wpada w ucho.
Znowu teskt o miłości? zieew
Next please.
[22] Szczerze mówiąc, nie chciałbym być nim... Kasę i dupy można mieć, na wiele innych sposobów :P