Witam,mam problem z brakiem odtwarzania filmow na tvgry,zaznaczam ze od kilklu lat wszystko bylo ok ... Czy ktos sie orientuje co moze byc problemem???System postawiony niedawno po formacie.
Pozdrawiam
Pobierz Flasha, Shockave i Silverlight.
Mi co jakiś czas nie pojawia się odtwarzacz. Kombinacja CTRL+F5 rozwiązuje problem.
Mirgen ->
Pobierz Flasha, Shockave i Silverlight.
Po co komu Shockwave w 2015 roku? O_o
Silverlight to samo, nawet VODy go zostawiają, a przeglądarki zaczynają blokować.
A sam Flash jest dostarczany do najpopularniejszych w Polsce przeglądarek - tj. do Chrome i jego klonów, więc w większości przypadków nic nie trzeba pobierać.
firefox,flash,silverlight wszystko najnowsze wersje ,nieladuje zadnych filmow na gry-online ,inne serwisy dziala normalnie ...
Bardzo prosze o odpowiedz od kogos z ekipy zajmujacej sie strona gry-online dlaczego nie wlacza mi sie zaden film (w oknie jest poprostu czarny ekran ),jak juz wyzej pisalem od kilku lat przegldam strone i nigdy nie mialem takiego problemu ...W innych serwisach o grach i np.youtube wszystko smiga ... ;(
Zainstalowana najnowsza wersja firefoxa ,flasha,javy.
Pozdrawiam
-> Bdu
Kliknij proszę prawym przyciskiem myszki w obszarze w którym powinien być player i sprawdź czy wyświetla ci się tam coś w stylu "About JW player ... " i "Adobe Flash Player ..." (jezeli tego elementu nie będzie to napisz że go nie miałeś) i podaj mi wersję (te numerki) tych, które się wyświetliły.
Czy możesz zainstalować inną przeglądarkę, np. Google Chrome - https://www.google.pl/chrome/browser/desktop/ i sprawdzić czy w niej jest ten sam problem?
Adobe Flash nie jest wymagany dla naszego playera, bez niego też będzie on działał (w trybie html5).
Gdy klikam prawym to wyswietla mi sie tylko to http://zapodaj.net/a034aeeb90dff.png.html
Sprawdzalem dzis w pracy i faktycznie tam pojawia sie "About JW player ... " ,czyli cos u mnie nie hula ewidentnie ;(
Instalowalem chrome ,opere nawet w IE sprawdzalem w zadnej przegladarce nie odtwarza nic z gry-online :(
Dziekuje za zainteresowanie i prosze o dalsza pomoc :)
Ja dzisiaj miałem problem z doczytywaniem w jakości SD, ale po kilkunastu minutach ustał sam z siebie.
Tu problem jest inny ,czarne tlo -filmu tak jakby nie bylo ;(
Solnica pomocy prosze !! ;/
Zrób proszę taki test:
uruchom stronę tvgry w chrome, nacisnij F12, przejdź do zakładki Console i zobacz czy pojawiły się jakieś komunikaty o błędach po tym jak pojawi się czarne tło.
Najlepiej odpisz mi co tam masz na maila solnica@gry-onl..... :-)