Do tej pory było tak, że im wyższy ranking na forum tym dłuższy czas edycji posta a teraz widzę, że opcja edycji jest tylk o dla klientów z abo...Coś zepsułem czy po prostu GOL nie raczył poinformować o tej "małej" zmianie?
Ty masz na to minute wiec mogłeś przegapić. Ja nie mam problemów. Także na telefonie.
No ja przynajmniej na wersji mobilnej nie mogę już edytować. Sprawdze jeszcze na kompie.
Ogólnie na wersji mobilnej to trochę dziwnie jest, bo mnie co chwile wylogowuje samo. Piszę post, potem wracam do wątku żeby coś zmienić i nie da się. Musisz się po prostu jeszcze raz zalogować. I tak za każdym razem.
Masz 1min edycji ale czasami GOL łapie laga i ta edycja się zmniejsza np ja mam 13 minut a zaraz po napisaniu posta czasami pojawia się że zostało mi jeszcze np 11min 30sek na edycje. A przecież powinno być 13 min ;)
O! Teraz to w ogóle, pojawiło się że mam 7min i 7 sek
Teraz wiem, jest to związane z tym że GOLowy zegar się spóźnia, tablet i telefon pokazują 11:31 a ten post był napisany o 11:25 choć według "swojego" czasu opublikowałem go o 11:31. To wyjaśnia: 13-6=7 czyli 7 min czasu na edycje.
KoRReq
Kara za robienie multikont.
Test na laptopie.
edit. O, działa.
Zrób tak jak ci mówiłem. Napisz post na telefonie i sprawdź czy po napisaniu jesteś zalogowany.
Test mobilki 2
Edit. Ok, też działa.
Widocznie rzeczywiście musiało mnie wylogowywac.
Wersja mobilna dziala ok - przynajmniej na maxthonie i chromie - wylogowanie moze wynikac np z trefnej przegladarki, lub zlych jej ustawien, chocby wlaczonej opcji prywatnosci (gdzie nie zapisuja sie ciastka).