Proszę o pomoc kiedy odpalam Call of Duty Ghost wyskakuje mi informacja z błędem krytycznym menu content not avinable czyli zawartość menu nie jest dostępna co mam robić rzeby działało?
Orginał
To wejdź w Steam, prawy przycisk w bibliotece gier na CoD'a, wejdź w Properties czy tam Właściwości, w polu Local files czy tam zawartość lokalna kliknij na Verify integrity of game cache.
I poczekaj, aż się ściągnie/spatchuje.
re up
Ja też. Tak czy siak podałem rozwiązanie, które sprawdzi, czy ma oryginał ;p
Zweryfikowałem i dalej to samo
To nie crack kupione orginalne Call of Duty ghost na steamie
Niewiem co jest z tym grane nie działa
Nie już jest to jest pierwsza czesc call of duty w jaka gram i niewiem czemu nie dziala
Bardzo prosze o pomoc
Widzisz, ze ludzie kombinuja ale nikt sie z tym problemem nie zetknął, nie ma sensu wiec spamowac postami, bo tylko podpadniesz na forum.
Poczekaj do wieczora, wiecej ludzi sie pojawi ktos na pewno bedzie miał rozwiązanie, a moze i jakis quick-fix sie na steamie pojawi.
[13] Nope, już jest.
cześć
mi też nie działał, ten sam błąd!
ROZWIAZANIE: jesli masz wersję PL CoD:Ghosts to musisz Steama i grę ustawić na PL. Steam w settings a grę dajesz prawym i też gdzieś w ustawieniach, nie pamiętam dokładnie nazwy zakładki. Musisz tak zrobić zarówno z multi jak i single. I będzie działać : )
pozdro
Dałem i dalej nie działa
Odinstaluj i znowu zainstaluj. Może pomoże. :)
Dobra działa wielki dzienki
Nie ma za co. Tak mnie natura obdarowała. ;) Pozdro.
CoD ghosts nie działa jak włączam nic sie nie dzieje Prosze o pomoc
Odinstaluj i znowu zainstaluj. Może pomoże. :)
Wątpię, żeby w przeciągu dwóch minut zdążył odinstalować i zainstalować ponownie. Także raczej nie Ty mu pomogłeś :)
Krulik kup oryginał.
Pytanie do graczy którzy juź przeszli nowego coda. Na ile starcza kampania?
Kupiłem orginał w galerii jurajskiej wczoraj
kupiłem w Jurajskiej galerii Call of duty ghosts i nie działa wymagania mam po wyżej minimum na spokojnie pliss czemu nie działa ??
pomocy mam ten sam problem co ventox14pl ale pobralem od nowa i co whodze i pisze pobrano 0 z 2 a pobralem juz singla i tylko multi czeka na aktualizacje pomocy plis